Rižek z lososom
Meni moja zobozdravnica ni mogla sama izpuliti štirice zgoraj, ker je bilo vse majavo in načete korenine in kaj vem kaj še vse, skratka cel bordel. Me je napotila k čeljustnemu kirurgu. Čakalna doba v MB - nekaj tednov do nekaj mesecev, za nekatere posege do leto dni, razen v nujnih primerih. Moj je bil, ker je infekcija trajala že dva meseca in so se že pojavili glavoboli. Zob je zunaj (hudo težko je šlo, se je kirurg lepo namučil).
Modrostne mi je pa dva krat pulila zobozdravnica sama, brez problema, še kri ni tekla, enkrat pa čeljustni kirurg. In je bilo hudo, ker je spustila injekcija, pa "štemali" so zob - zvrtajo luknjo vanj, zapičijo v luknjo neko kovinsko reč in malo gor - dol, da gre zob ven.
Ampak, kot je rekla Vendy, nič težko, kar se mora. Meni je obisk pri zobozdravniku še vedno kot iti na malico.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek z lososom

Piščančja juha s tortelini