Poletni svaljki z dimljenim lososom
No, ste v glavnem že vse napisale.
Ne pozabite tudi na suho obutev (noge) in tako, kot je fakin217 omenila na oblačila, predvsem bonbažne spodnice ( se dobijo tudi lepe, s kombinacijo čipke).
V teh hladnih dneh skodelico ali dve (po požirkih) napitka iz njivske preslice ali ursi čaj.
Tudi kaka kopel ne bo odveč, vendar tik preden gremo v posteljo, da se ne prehladimo.
kobra 1Jaz sem ravno prejšnji teden imela vnetje. En dan me je tako tiščalo lulat, da nisem mogla niti sedeti. Pa sem se lotila in pila. V roku treh ur sem spila kakšne 2-3 litre vode. In naslednji dan ni bilo ne duha ne sluha o bolečinah.
Sem pa šla naslednji dan k zdravnici (prejšnji dan je bila nedelja in nisem hotela k dežurnemu) in je na vodi pokazalo nekaj bakterij, tako da sem vseeno dobila antibiotike.
Sicer pa priporočajo tudi lulanje po vsakem spolnem odnosu, tako naj bi bila pojavnost vnetij precej manjša.
Sonja| fakin712 je napisal/a: |
| Pa na oblačila ne pozabite. Groza me je, kadar v hladnih dneh gledam dekleta, kako kažejo golo kožo |
Ja oblačenje pri meni ni problem, sem precej zmrzljiva in posledično hodim precej toplo oblečena. Si bom nabavila brusnične tabelete še, upam da bodo pomagale. Hvala za vse nasvete!
![]()
Krasno pomaga tudi sok Aloje z brusnicami in energijske hlačke. Po dolgotrajnem zdravljenu z antibiotiki, ko ni nič več pomagalo, mi je edino to pomagalo. Vnetja sem se rešila in že nekaj časa nimam več tovrstnih problemov.
Kyara| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Tisto glede "ogroooomnooo tekočine" so meni v lekarni odsvetovali - na moje začudenje, ker s tem seveda izpiraš iz sebe tudi tiste koristne stvari - antibiotike, zdravila,... lp, vanjatajnsek |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Sirovi napihnjenčki z dodatkom