| Veri je napisal/a: |
| hehe, na to pa pridem, če boste zorganizirale, da vidim, kaj lahko naredite iz mene, hehe, pa če bi me potem lubi sploh še spoznal |

Bananin puding z vanilijevimi rogljički
| Veri je napisal/a: |
| hehe, na to pa pridem, če boste zorganizirale, da vidim, kaj lahko naredite iz mene, hehe, pa če bi me potem lubi sploh še spoznal |
| katka lopatka je napisal/a: |
| Ma jaz se sicer vsak nad diskretno namažem, ker moja služba je taka "natur" usmerjena ustanova in že styling po modi je tu tarča (moških) komentarjev. Recimo, tunika, spodaj pa hlače - komentar, "pa daj te hlače dol", ko so bili čevlji na špico - "uf, moram na rit pazit", hlače na tričetrt - "si stala v vodi, ko so ti jih merili"...potem "si oblečena v zaveso", modna čepica - "ali si v službi na železnici", bermude na škornje pozimi - "a greš v hribe, ko maš pumparce", da o kakih zlatih in srebrnih dodatkih ne govorimo.
Za kakšen dogodek se pa grem namazat v salon in sem zelo zadovoljna.
|
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Imava pa s Katko skupno to, da ocenjujeva, da so take izjave predvsem butaste in jih (upam, Kati, da te pravilno razumem) ne ocenjujeva kot harrasment Ker nadlegovanje - to je pa ena čisto druga zgodba. Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bananin puding z vanilijevimi rogljički

Najbolj enostavni piškoti s črto