Maturantski izlet

aby  

član od: 18.5.2008

sporočila: 539

20. sep 2008 17:09

Sama sem bila na maturantskem izletu v Grčiji z agencijo Jupiter in moram povedati, da je bilo res fenomenalno! S programom in animatorji smo bili vsi zelo zadovoljni, problemov pa ni bilo nobenih, vse je bilo izpeljano zelo korektno. Za Mondial pa ne bi vedela.. čeprav sem že nekajkrat slišala kakšne nezadovoljne pripombe glede te agencije. Ampak itak se povsod najde kdo, ki s čim ni bil zadovoljen. Za maturantski izlet je predvsem pomembna dobra družba :) aby

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

20. sep 2008 20:21

Jaz bom rekla tako, sama sem bila z Mondialom pred 2 letoma na Krfu in mel smo se ful mega fajn. Nš vodič je bil zakon, animatorji so bli super, program je bil skos narjen in skos smo se res mel fajn, čs je biu zapolnen nkol ni biu dougcajt. Ogledal smo si velik stvari in to na zabaven način. Poznam pa tut par animatorjev in so uredu. Glede Jupitra pa ti ne morem nič povedat ker ne poznam. Glede cene te pa nategnejo itak oboji (čeprov men ni blo žou dt za 10 dni cca 80.000 tolarjev) :)))) žou je to tko.. Sam ok.. Pa še tolk bom povedala, da kar sm opazla starši k svojim otrokom bit uzuni doma, se prav recmo pr men v centru Lj, pač v Lj.. Ni s temi otroci nobenih problemov.. Problemi so z otroci, katerim starši nič ne pustijo in jim ne zaupajo doma potem pa ko grejo na maturantski izlet se pa tam zgonjo na polno. _tmickena_

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

20. sep 2008 21:29

Sin je bil 2x preko agencije Jupiter,,,prvič v Grčiji maja in pred 14 dnevi na Pagu-Zrče....je že kar maja na izletu rezerviral Zrče...od njega same pohvale glede agencije. kuharca37

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

21. sep 2008 7:43

Tudi moj sin je bil lani z JUpitrom na maturancu na Krfu. Program so imeli v nulo zapolnjen, uživali so 300 na uro, vedno se je nekaj dogajalo....sicer pa slike povedo vse. Imeli so take aktivnosti, tudi na izletih, da sem samo debelo gledala na slikah in se režala še dva dni po tem. Animatorji so bili enkratni, zabavni, domiselni in prijazni. Tudi cena sprejemljiva, na obroke skozi celo šolsko leto.

Je pa šlo skupaj kar 10 srednjih šol iz vse Slovenije, vsaka s svojimi animatorji. Da se ločijo in razpoznajo, so animatorji imeli za vsako šolo oblečene druge barve majic.

Izlet so organizirali dijaki sami, šola je samo dala zraven učitelja ali dva. Tu šola ne prevzame nobene odgovornosti, vse je na dijakih samih. Sicer pa so ti dijaki večinoma polnoletni in so sami odgovorni za svoje početje.  Kot je zapisala Vendy, pa je dosti odvisno od družine dijaka, vzgoje in osamosvojitve otroka.

Moj je zelo samostojen, odgovoren, trdno stoji na svojih nogah. Hvala bogu nisem naredila maminega sineka, dosti pa je pripomogel tudi trening karateja, na katerega je hodil od 5 leta naprej. Pa še sedaj trenira za svojo dušo, profesionalno pa se več ne želi ukvarjati, ker je preveč naporno, pa še študirati bo začel jeseni.

Tako da maturancem zaupajte, dajte kakšen pameten nasvet in se preveč ne vmešavajte v njihov izlet, ker ponovil se ne bo nikoli več. V spominu pa ostane za vedno.

Kyara

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

21. sep 2008 8:09

Kyara, tisti hip, ko je zraven učitelj (ali dva) s potnim nalogom, je on (in je šola) odgovoren. Brez potnega naloga pa menda noben pameten učitelj ne bo šel glave prodajat.

rimljanka - zasebno mnenje

barbyslo  

član od: 3.1.2008

sporočila: 165

21. sep 2008 20:06

Moja hči je bila pred dvemo letoma na maturanskem na Krfu.Bila sem tudi na sestanku z agencijo Mondial.Pohvalno organizirano.Bila je zadovoljna. in še danes imamo navešene spominke po njeni sobi. barbyslo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti