Nacho čips gostija
Pri enem od takih diagnostičnih centrov te pred "pregledom" vprašajo, kakšne težave vse si imel in podobno, vnesejo to v računalnik in potem rezultat tudi pokaže nekaj takega...(tako je moja prijateljica "not padla" - izvid ji je pokazal točno tiste težave, zaradi katerih se je zdravila, in o katerih je govorila pri sprejemu na enem od teh računalniških diganostičnioh centrov).
Mene bi bolj zanimalo, kaj bi izvid pokazal, če bi zamolčala vse svoje težave, ali bi troej iz ordinacije šla zdrava ko dren. In r esno razmišljam, da naredim ta poskus.
Sicer pa smo o podobni temi že razpravljali kakšno leto nazaj in oglasil se je en gospod in napisal kar precej o pasteh teh računalniških diganostik. Morda najdem link, pa ga pripnem.
Mamamia
mamamia| LENČA je napisal/a: |
| Tukaj sta dve stvari zelo čudne: 1. pravijo, da imajo velik naval in da je najbolje, da te takoj naročijo - če bi imeli velik naval, verejemite, da vas ne bi iskali, klicali po telefonu, vam ponujali še popust 2. če bi bilo tako preprosto odkriti vse bolezni, bi verjetno tudi uradna medicina kupila tak aparat in ga uporabljala, na pa da človeka pošiljajo na en pregled, pa na drugega, tretjega.. in končno ugotovijo, kaj mu je. Bi bilo veliko ceneje, če bi imel vsak zdravnik potem ta aparat in bi takoj ugotovil, kaj ti je. Tako bi bila naša zderavstvena zavarovalnica na konju. LENČA |
Dvomom, da jo ji odkrili kar neko bakterijo. In kako so ji to bakterijo pozdravili?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Pekoče piščančje perutničke