Jesenski sprehod po botaničnem vrtu (in klepet, seveda)

rimljanka je napisal/a:

Pošlji na roditeljca moža....

rimljanka - zasebno mnenje
Točno tako! V sredo bo dež po moje,... Jelenckova

Ne bom napisala, da dajem temo na vrh (se sliši malce grdo)....

Torej... kdo se nam še pridruži???

MM
Dvigujem roko, dve, ne eno, da ne bo dežja. lp Vesna

dežja ne bo. edino v torek ne. hm. mora imeti rim ene zveze tam gor, hehehe

LP

cervus

Uživajte v sprehodu, za bom držala pesti, žal pa se zaradi trenutne situacije ne morem udeležiti tudi sama, čeprav bi še kako rada - upam, da napopate slikce v album, da tudi mi, ki ne moremo zraven, vidimo, kako ste uživali.

Dušanka

..............ja slike obvezno, pa obvestite miele ( ali kako že ) na ZS, kje jih lahko vidi, ziher ji bo zanimivo ( morda še kaj komentira )

ežoj
ežoj je napisal/a:

..............ja slike obvezno, pa obvestite miele ( ali kako že ) na ZS, kje jih lahko vidi, ziher ji bo zanimivo ( morda še kaj komentira )

ežoj
meli79 Začetnica

Ja ežoj, meli79 bi bila izredno zadovoljna  s fotografijami in bi imela zopet super kost za glodanje

rrr
Če nama bo z možem uspelo, se bova z veseljem priključila. In upam, da ima rimljanka res zveze tam zgoraj Lili lili A.

ežoj je napisal/a:

ežoj

Ežoj daj mi svetuj kako naj se sfriziram, da  ne bom spet staromodna...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti