Bučni pire iz rumene buče
Mimogrede, moj ta starejši sine je pri treh letih rekel, da ko bo velik, bo ata...
![]()
Smo se prav lepo nasmejali...
| Roncolino je napisal/a: |
| Moji ciljo so delati v ekologiji ali zoologiji,ker trdim da je v tem denar in prihodnost. Roncolino Sporočilo je spremenil(a) Roncolino dne 13. sep 2008 10:20:17 |
Hmmmmmm......Slovenija je zeloooooo majhna, veš....... dobro, da smo v EU - kar pred tridesetimi leti, ko sem natančno tako jaz sanjala, še nismo bili. Pa uči se, pa čimboljše ocene na faksu - potem so ti vrata odprta - pa še to samo za eno špranjo.
Nekaj ti pa lahko zagotovo zatrdim - če iščeš denar v ekologiji in zoologiji, ga ne boš našla. Te nočem strašiti ali odvrniti od študija - jaz sem s polno paro uživala vsa štiri leta (pa še zdaj v tem uživam, čeprav nisem več na faksu, hehehe) - samo ni fino, če si potem zelooo razočaran.
LP
cervus| elaphus je napisal/a: |
| Hmmmmmm......Slovenija je zeloooooo majhna, veš....... dobro, da smo v EU - kar pred tridesetimi leti, ko sem natančno tako jaz sanjala, še nismo bili. Pa uči se, pa čimboljše ocene na faksu - potem so ti vrata odprta - pa še to samo za eno špranjo. Nekaj ti pa lahko zagotovo zatrdim - če iščeš denar v ekologiji in zoologiji, ga ne boš našla. Te nočem strašiti ali odvrniti od študija - jaz sem s polno paro uživala vsa štiri leta (pa še zdaj v tem uživam, čeprav nisem več na faksu, hehehe) - samo ni fino, če si potem zelooo razočaran. cervus |
| metoda je napisal/a: |
| Hvala vsem ki mi pomagate s svojemi izkušnjami no danes sva s hčerko prišli celo do tega da je predlagala dve šoli likovno gimnazijo in klasično gimnazijo a še vedno je velik vprašaj .Hčerko bom podprla pri vsaki odločitvi in ji pri tem pomagala. metoda |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem