Plačilo vrtca
Meli, bom pa jaz posploševala, pa naj takoj povem, da otrok splon nimam. Da boš lahko še čez mene kakšno rekla, češ, da se vtikam tja, kamor ni treba.
Če je tukaj kdo primer užaljenosti, si to ti. Kar tako udrihati čez vse in vsakogar je zame primer primitivizma, ne pa obnašanja odraslega človeka.Sorry, tako pač je.
Egoizem s številom otrok nima nobene veze. Če je tukaj kdo egoističen, si to spet ti. Iz Mizarkinega pisanja se da čsito lepo razbrati, da ima ona vse svoje štiri otroke rada in da se z njimi ukvarja. To, da si poleg tega najde še čas za peko, ji štejem kvečjemu v plus.
Moji mami so tudi očitali, kaj se gre, da ima toliko otrok, pa še sama je ostala. Pa nam danes nič ne manjka, tako je to. In ko sva s sestro z mamo skupaj pekli, je bil to dogodek dneva.
Debato si odprla za debatiranje, če pa tega ne moreš sprejeti, je pa to tvoj problem. Navadno tukaj lahko vsakdo napiše svoje mnenje, a na vljuden način. Tvoje "usajanje" tu gor pa pa v to kategorijo ne paše več.
Loni Makaroni
| meli79 je napisal/a: |
| mizarka...lepo da imaš čas peči piškote....pa šivat verjetno pa z vrta pobirat plevel...nekateri pa imamo slubo in delamo tudi nočne, pa čeprav mi po zakonu tega ne bi blo treba....vsaj mojmu otroku nič ne manjka...raje grem z njim enkrat na leto na dopust kot da jih imam 4 in da sedimo doma...pa se delamo kako nam je fajn, ker se imamo radi, pa čeprav jemo ostanke od 2 dni nazaj...dejte no...sami sebi lažete v obraz meli79 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem

Domači sladoled za vroče poletje