Domači sladoled za vroče poletje
| drejcek je napisal/a: |
kletka, Tebi pa želim čimprejšnji zaključek študija, da se nam boš pridružila v "elitnem" klubu ljudi z vsaj univerzitetno diplomo. Iste ptice skupaj letimo. Andrej
|
Moram priznati, da jaz nimam diplome (premalo sem bila vstrajna
. Dostikrat jo pogrešam
in res, res bi rada naredila (na papirju) več, kot sem... Trenutno še naslednjih vsaj 5 let ne bo šlo... čisto realno gledano...
Imam pa zastavljen cilj: vpis naprej - šolanje s 01.10.2013.
Vedno sem bila bolj praktik - učenje ob delu, spoznavanje različnih računalniških programov, spoznavanje vrednosti pravega delodajalca, kaj pomeni biti "črnc" za vse in na koncu konca, spoznati pravo priložnost in se v njej izkazati kot človek, karakter, zanesljiv delavec...
In čeprav dostikrat z lahkoto premagujem iste višine in tudi izgledam kot "posvečena" ptica, kot diplomiranec, pogrešam ta "zlati" papir. Saj marsikdo ne ve, da sem brez; dovolj je, da jaz vem...
Zato punce in fantje, čimprej je treba "zagrizniti" in zadeve rešiti. Priti najprej do prvega cilja, potem do drugega in naprej do lastnega zadovoljstva. To pa je največ vredno.
| Jelenckova je napisal/a: |
| Ponavadi je s temi informacijami tako. Greš na faks, v svoje tajništvo, kjer te tajnica nadere, da kaj zaboga delaš pri njej s takim vprašanjem, ker to vedo na referatu in da se spokaj tja vprašat. Cel ponižen se spraviš na referat, kjer ti povejo, da oni ne vedno nič kaj konkretnega o tem, da to je treba vprašat v tajništvu. Torej, začaran krog. Nemalokrat sem kaj vprašala na forumu od ŠOU-ma Lj, pa če niso vedeli, so poklicali spet na referat,...in tako naprej.
Jelenckova |
| Zara-Marisa je napisal/a: |
| . Če vas pa tako zelo moti, da nekdo kao po liniji najmanjšega odpora tukaj išče pomoč, potem vam svetujem, da ste žleht in ne odgovarjate ter si pri sebi mislite: "He he, bo že morala sama priti do odgovora, se bo treba malo znajti in krvavi znoj potiti.Če sem jaz, bo pa tudi ona." Solidarni Slovenceljni. Sporočilo je spremenil(a) Zara-Marisa dne 28. avg 2008 18:40:02 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Fini mini Bamboloni