Tudi v šolstvu ni nič drugače. Plača je bila pri nekaterih nižja celo za 100 evrov. Pobrali so dodatke, razredništvo pa plačali s 3 evri ( sramota).
Ljudje so tako razočarani, da ni za opisati. In to pred volitvami!!!
LP
Peca

Moje štručke
| ATNES je napisal/a: |
| Anemona hvala za čestitke!Ne bom jim dovolila,da mi sperejo možgane.Moja prijatelica hodi v 2.letnik v MB in je bila čisto zmešana glede tega kaj so jim vbijali v glavo v 1.letniku-kdo in kaj so oz.da sms niso vredne čisto nič. Lp ATNES |
| anemona je napisal/a: |
| V lanskem študijskem letu mi je kolegica povedala da je padla na izpitu.Ko je analizirala odnos predavateljica-študentka je prišla do ugovora,ki ga je imela na predavanju te iste "profesorice",ko je dobesedno pometala s srednjim kadrom-sms.In ker je "študentka" še vedno sms je na to zelo občutljiva in je "stegnila" jezik ,kakor se je sema izrazila.Res pa je da sem slišala od veliko študentk tako rednih kakor tudi izrednih o njihovi "velepomembnosti" in nepomembnosti ostalega kadra.Pa povprašajte malo študente medicine!!!??? Presenečeni?NE! SESTRA SI ALI NISI!!Pa naj bo to nižja, srednja ,višja ali diplomirana.Nisem še zasledila da bi kdo poklical "nižja sestra" ali "gospa diplomirana sestra", vedno samo SESTRA! anemona |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Nevzhajana orehova potica