Ojla!
Ima katera že izkušnje? Mi lahko katera podeli izkušnjo.Jaz sem sedaj zacela in sem kar navdušena.
Hvala že vnaprej za odgovore,
Visy
Ojla!
Ima katera že izkušnje? Mi lahko katera podeli izkušnjo.Jaz sem sedaj zacela in sem kar navdušena.
Hvala že vnaprej za odgovore,
Visy
Kaj si začela, uživati ali prodajati Herbalife?
KyaraZ verbalnim "posiljevanjem" veliko, s praktičnim pa nem ker v tak larifari enostavno ne verjamem. pa še nekaj tako močnih so mi natrosili, da če bi mi zadevo dali zastonj, je ne vzamem. Se da tudi brez teh čudežnih praškov in za precej manj denarja.
Kjer je volja, tam je pot.
Loni MakaroniJaz sem probala in jemala približno 4 mesece, zaradi zdravja. Zdravje se mi je tako poslabšalo, da so me morali v bolnico prepeljati, pa še zredila sem se .
Zelo, zelo drago, pa še škodilo mi je. Malo premisli, za kaj ga rabiš.Če za hujšanje, potem to ni res. Brez teh dragih artiklov tudi gre. Ker tudi tu moraš spremeniti režim prehrane + gibanje, gre ob spremenjeni prehrani + gibanju tudi brez.
Pa ne, da si si nakupila za 1000€, ker je to pogoj, da imaš potem 40% cenej?
Jaz imam boljšo zadevo, pa še manj stane in je dokazano 100% naravna. Če te zanima, pa se javi na zs.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini čokoladni hlebčki

Slivove rožice