Rbd

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

20. avg 2008 7:17

Kruhy, mislim da boste doživeli nepozaben večer.

V tistih davnih letih smo tudi mi poslušali Bjelo dugme, pa Meri Cetinič, Duška Lokina.... pa plavi orkestar...bila pa sem blažena,, ko sem smela na koncert Haintjeja in Dunajskih dečkov v dvorano Vatroslav Lisinski v Zagreb. Nikoli v življenju ne bom pozabila tega, takrat sem imela 11 let. Šli pa smo z glasbeno šolo.

Kyara

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

20. avg 2008 8:31

Hvala mojim staršem, ki so mi omogočili, da sem bila pri desetih letih (v spremstvu staršev, jasno) na koncertu Bijelega dugumeta. Pa še v bekstejdžu smo bili! Trideset let po tem pa to še vedno spada v enega mojih nepozabnih doživetij. Ne razumem pa ljudi, ki imajo svoje otroke in se zmrdujejo nad njihovim glasbenim izborom....Enkrat je RBD, pred desetimi leti so bili Kellyji, pa milijon boy-bendov.... Pa saj ni treba vam tega poslušati. Saj tudi otroci tega ne bodo ves čas. Naslednje leto bo pa kaj drugega. Ima vsaka generacija nekaj svojega. In tudi ne razumem ljudi, ki jim logistika in materialne možnosti dopuščajo, da si nekako ne uredijo stvari tako, da bi šli bodisi z otroci na koncert (saj bi bili bolj zadaj, da najstniki ne bi umirali od sramote, ker so starši zraven) bodisi da malo počakajo pred dvorano, da lahko potem otroke poberejo in grejo domov. Pa kdor je malo pameten ve, da se da z najstnikom lepo zmeniti po načelu daj-dam. Vsak najstnik bo malo bolj pospravljal po hiši in nosil smeti in manj zamujal v zameno za to, da so ga starši peljali na RBD. Grem pa stavit, da bodo otroci, ki zdaj dihajo na RBD čez nekaj let eno ornk žaganje poslušali. Bolj ko se bodo straši zmrdovali in nikamor pustili in omejevalo, bolj se bo žagalo. Kakšen trash metal in skrajni nihilizem in da je vse ena beda - to bodo sproducirali tisti trinajstletniki, ki se jih danes ne razume... Ampak raje trash metal kot turbohopsarije. Vendelina jr.

magnolija  

član od: 16.4.2006

sporočila: 688

20. avg 2008 9:01

Joj, koliko šminkeric, ki ste poslušale Caught in the Act in Backstreet Boys. Kaj pa Guns n"roses in Nirvana?( še danes me zabava, kako je bilo to v "tistih letih"pomembno,:) Tudi meni so starši v najstniških letih omogočili iti kdaj na kakšen koncert. Tako so me kar 2x vozili v Pulsko Areno (enkrat smo bili nekje v bližini na dopustu, drugič pa ne) na Stinga in Joe Cockerja. Obakrat je bilo nepozabno in sem jim še danes hvaležna. magnolija

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

20. avg 2008 10:17

Tokrat se z Vendelino jr ZELO ZELO strinjam. Jaz bom mojidve peljala (stari sta 8 in 11 let) in jima to ogromno pomeni! Saj so karte res drage, ampak pri nas smo se navadili, da ne zapravljamo za nepotrebne reči (kinderjajčke, kjer je 2 minuti zanimiva igrača, čokolado pa mami poje) razna krama, ki jo prodajajo ob blagajnah, itd itd, zdaj se ne spomnim vsega.

Saj je tudi tičina masa draga, ane, ampak je balzam za dušo za nekatere... ... prav tako kot za nekatere koncert. Da gre za RBD, itak ni pomembno.

V glavnem, hčerama želim to omogočiti, naj se imata lepo! Onidve pa vračata po svoje...

jasna

kruhy  

član od: 15.3.2007

sporočila: 310

20. avg 2008 14:12

Vandelina se popolnoma strinjam s tabo in še enkrat verjamem, da bomo s hčerkami in ostalimi skupaj na koncertu uživali. Eh sto ljudi sto čudi - bog ne daj, da bi bili vsi enaki, pol bi bila pa res gužva v dvorani kruhy Sporočilo je spremenil(a) kruhy dne 20. avg 2008 14:13:01

kruhy  

član od: 15.3.2007

sporočila: 310

20. avg 2008 14:18

Pa še to, bolj v odgovor na začetne poste. Večkrat se zalotim, da primerjam svoje otroštvo z otroštvom mojih hčera in se sprašujem tako kot sedaj ve: zakaj bi one morale imeti, če pa jaz nisem imela? Pa se hitro streznim in razmislim drugače: Časi so se spremenili, možnosti in priložnosti je več, nima smisla nekaj vlečt iz zgodovine.....včeraj je bilo tako, danes je danes in jutri bo spet drugače. Vse gre naprej in tudi mi moramo z miselnostjo preskočiti to stopničko.....vsaj jaz tako razmišljam in se skušam čim bolj prilagoditi trenutnim situacijam, ne pa zaspati na svojem otroštvu in mladosti. Meni je bilo takrat lepo - nepozabno in upam, da bodo tudi moji otroci čez 20 ali 30 let tako rekli. kruhy

Iwana  

član od: 31.3.2008

sporočila: 143

20. avg 2008 15:25

Kdaj pa je RBD na sporedu? Bi deklice rade gledale! Iwana

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 559

20. avg 2008 17:24

Iwana Nadaljevanka Rebelde naj bi se začela v ponedeljek pet minut pred sedmo uro na kanaluA.Na žalost smo starši,ki delamo cele dneve,vikende,praznike in zaslužimo borih 500€.S tem je treba preživeti mesec tako da se nakupu vstopnic pač moraš odpovedat,pa če si svojega otroka še tako želiš peljati na koncert. chappy

ela  

član od: 28.9.2006

sporočila: 735

20. avg 2008 19:09

Ja, to je pa res, chappy... no, kot sem že napisala, meni se zdi hčerka premlada pri devetih za tak koncert, da bi pa še jaz zraven hodila, je pa veliko preveč denarja... je tudi razumela to, sem ji pa zato kupila zgoščenko in je bila zelo vesela! Bo pa obisk koncerta kdaj drugič, saj se bo hitro našla nova glasbena skupina, ki ji bo všeč ela

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

20. avg 2008 23:43

Iwana,

med počitnicami nadaljevanke ni, začne se spet septembra. Kot je napisala chappy, pet do sedmih na kanalu a. Od ponedeljka do petka.

jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti