Ali je kdo že imel tur v ušesu!?
Kakšno je zdravljenje?
Hvala za vsak nasvet.
lp,
anitram1
Ali je kdo že imel tur v ušesu!?
Kakšno je zdravljenje?
Hvala za vsak nasvet.
lp,
anitram1
Kot otrok sem imela tur v ušesu. Grozno boli in se močno razlikuje od mozoljčka.
Takrat so me zdravili, hmm, z domačimi zdravili. Stisnjen sok netreska. Zdaj tega ne bi dovolila in nikogar tako zdravila.
Vem, da je potrebno obiskati zdravnika, saj je treba sluhovod čistiti, lahko pa povzroči škodo na sluhu. Pa tudi kak antibiotik bo najbrž predpisal zdravnik.
V isti rundi sem imela tudi tur na nosu, nadlahti, zadnji plati in licu. Ampak glede bolečin pa ni primerjave.
F r i n aKaj pa tur v dimljah,ker sem bila že na Jesenicah na drenaži. Sedaj se mi je pojavil nad kolenom, prej je bilo kot ena majhna bulica, nič rdeča, sesaj je pa nastalo ogromno.Kakšne domača zdravila?
dvoranaNobenih domačih zdravil. Dohtar.
Lp
cervusživjo moj bivši mož je imel tur na tazadnji plati sem mu dala gor list širokega trpotca čez pa obliž da je stalo na turu to sem ponovila 3x tur se je odprl in začel je teči gnoj zelenkast smrdeč ampak po 1 tednu je tur izginil
pa še tole če bo komu pomagalo
leta sem imela kurje oko na podplatu nobena krema ni pomagala potem pa sem prebrala da pomaga list bršljana
sem ga dala na kurje oko čez pa obliž-čez noč,zjutraj sem to odstranila in po 2 dneh ni bilo ne duha ne sluha o kurjem očesu
to so moje izkušnje nikomur nič ne vsiljujem
lp
čebulka![]()
Nobenih domačih zdravil. Dohtar. ![]()
Pa nikar se ne dajte rezati. Meni je kirurg pod narkozo zelo grdo razrezal (kot bi se otrok igral) in so ostale grde brazgotine. Pri zdravniku pa ti stiskajo, kar sicer lahko storiš tudi doma, je pa zelo boleče. Sem pa kasneje izvedela, da se v lekarni dobi mazilo, s katerim tur namažeš, prekriješ z gazo, ter to nekajkrat ponoviš. Potem tur hitreje "dozori" in se lahko celo sam predre in gnoj izteče. Boleče je ravno to "dozorevanje", s tem mazilom ga pospešiš.
pirnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Ploščati špageti z morskimi sadeži