Jaz imam Toyotin stroj, ki ima tudi overlock šiv, vendar ta ni primerljiv s tistim, ki ga naredi tapravi overlock stroj (imam oba). Bi bilo fajn najprej probat, kako zgleda, da ne boš razočarana.. Jaz si s tem šivom ne morem nič bolj pomagat, kot z navadnim cikcakom. Po moje bi bila res boljša naložba kakšen tapravi overlock, ki ti še odreže blago, zraven pa en stari, malo rabljen Bagat ali kaj podobnega...
čokoŠivalni stroj
Toyota jeans je tale moj, jeans fajn šiva, za elastične materiale je pa bolj tako...
čoko| frina je napisal/a: |
Na kratko: začetnkim in tistim, ki niste preveč zahtevni in ne boste veliko šivali, svetujem nakup starega Bagatovega stroja ( Slavica, Danica, Višnja), razren Ruže, od nekoga, ki ni dosti šival. F r i n a |
Zgleda, da nas je več tukaj gor, katere imamo Bagatovo Ružo. Tudi moja ima krepko čez 20 let in šiva tako dobro, kot prvi dan. Mambica, čudi me, da ti jo niso usposobili, ali pa zamenjali, saj imajo take stvari garancijo. Šiva tudi debelo blago, včasih sem za hčeri šivala zimske jakne, pa tudi z jeansom ni bilo nikoli problemov.
Mami je imela dolgo let singerico in se ji še danes kolca po njej. Zdaj ima Toyoto jeans, pa zgleda kot igračka proti prejšni in moji in se ne da primerjat. Se mi zdi plastik fantastik, pa še tista zadeva spodaj, kadar ji kaj zatarokira, jo ne zna sama spraviti v red in ji moram priti sestavit.
Kot piše predhodnica, pri šivalnem stroju običajno potrebujemo prav malo, glede na število programov, tako, kot pri večini aparatov v gospodinjstvu.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.