Jabolčna torta
| Issi je napisal/a: |
| Moj cilj v življenju ni biti popolna gospodinja ampak dober človek in čimboljša mama. Issi |
| Vendelina jr. je napisal/a: | ||||
|
| Atina je napisal/a: |
| Za konec še tole: če grem kam na obisk, mi je malo mar, kakšen prt imajo na mizi, s čim mi postrežejo, kakšen pogrinjek mi dajo ... Če so tapravi ljudje (sproščeni, zabavni, neprisiljeni ...), mi lahko postrežejo tudi samo s prepečencem ali zažganim kotletom, pa bom z obiskom pri njih zadovoljna. Atina |
Atina, s tabo se popolnoma strinjam in se pod teh par zadnjih stavkov 100 krat podpisem! Ko sva z mozem po dveh letih obiskala prijatelje nama je bilo malo mar kje in kako smo jedli, vazno je bilo, da smo bili skupaj.
| Simona84 je napisal/a: | ||
Veš kako mi je ob tem stavku ušlo na smeh
|
Ja Simona, ti ga pa kot vedno pihnes
Ko sem bila se pri starsih je bila jedilnica z jedilno mizo najbolj pomemben del stanovanja. Kljub temu, da sva imela z bratom vsak svojo sobo z mizo, sva vecino nalog delala v jedilnici (vsaj v Osnovni soli). Mama je vcasih gor likala in imela sivalni stroj, je pa tudi oce prisel naokoli s svojim aparatom za "lotanje" (je vedno kaj elektronskega stimal) in temu primerno je izgledala tudi miza (kot iz prve svetovne vojne, ce je bila brez prta). Mislim, da doma ni nikomur zal, da smo jo tako "znucali".
| frina je napisal/a: |
Tsitemu, ki samo še enkrat napiše, da je za likanje namiznega prta dovolj ena minuta, bom v "sekundidvajset" zavila vrat Jedli pa so nekje v kleti,v temi, za neko zasilno mizo, s poženjenim bištekom in servisom. Škoda, da niso jedli na tleh. Bi še tiste mize ne bilo treba brisat. Samo da obiski vidijo, kako smo urejeni, kajne ? F r i n a |
| Atina je napisal/a: |
| - kar se tiče pospravljanja krožnikov: raje sama pospravim z mize kot pa da mi recimo mož pospravi, od mene pa podobno emancipirano pričakuje, da bom šla recimo čez 15 minut gnoj kidat ali pa živino fotrat. Če ima čas (beri ni preveč utrujen in nima sto opravkov), pa zna tudi kaj v hiši postoriti, brez skrbi. Atina |
Issi, nekako tako, kot pri vas.
pa obiski tako radi k naši hiši pridejo, da je skor cela soseska naša družina![]()
Bom drugič probala še na narobe obrnjeni mizi ... se bojim, da jih ne bo odgnalo, bo tudi tam kaj slastnega za pojest![]()
in prav je tako!
No, tudi lepo pogrnjena in dekorirana miza se vmes najde...
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Domači Ferrero Rocher