Andrej![]()

Jabolčna torta
Andrej![]()
| Iskra je napisal/a: |
| Ko sem iz čistega dolgčasa malo prebirala vaše predloge za imena, sem se nad nekaterimi prav zgrozila! Kot učiteljica na osnovni šoli, sem vsak dan priča, kaj nastaja iz nekaterih imen otrok! Mislim, da nekateri starši sploh ne razmišljajo, kaj s takimi čudaškimi imeni sploh delajo svojemu otroku! Večina jih gleda samo na to, da jim je ime všeč, oziroma, da je čimbolj nenavadno in po njihovem mnenju modno. Ne razmišljajo pa o tem, kaj ime v resnici sploh pomeni, kako jih vrstniki zaradi imen zafrkavajo, kako si težko zapomnijo svoja imena in kako svojih imen NE ZNAJO niti sklanjati !!! Prosim vas starši nooo! tudi malo pameti pri izbiri imena ne bi škodilo! Iskra Sporočilo je spremenil(a) Iskra dne 04. jul 2008 20:37:17 |
krešimir| NajaZala je napisal/a: | ||
|
Pa tudi Denis pokora, ker je bil en film o dečku s tem imenom.Pa tudi na Jasna se da kaj povedati in tako dalje.Ljudje naredijo vse, da kaj popačijo.To je v človekovi naravi.In ni se za sekirati Imela sem eno sodelavko, ki je naravnost sovražila ime Sebastijan, meni je bilo pa to ime zelo všeč.Recimo ime Jože.Ni mi bilo všeč nikoli, ampak moj oboževani stari ata je bil Jože in nikoli nisem pomislila, da mi to ime ni všeč.Pa razumi, če moreš! ![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Jajčevci z rižkom