Imam jih kar nekaj za naredit pa bi rabila kako novo idejo. Jih pa potrebujem za poroko. Ponavadi jih naredim nekaj s sirom okrašeno z grozdjem, pa moccarela in paradižnik pa mesne z raznimi salamami. Če imate kako slikico so dobrodošle.
tara31
Imam jih kar nekaj za naredit pa bi rabila kako novo idejo. Jih pa potrebujem za poroko. Ponavadi jih naredim nekaj s sirom okrašeno z grozdjem, pa moccarela in paradižnik pa mesne z raznimi salamami. Če imate kako slikico so dobrodošle.
tara31
goveji carpaccio, rukola, svež nalistan parmezan - olivno olje
goveji jezik z bučnim oljem in rdečo čebulo
s šunko in hrenom
s suho salamo in kislo gobico
s pršutom in melono
s piščancem in papriko
beluši zaviti v popečeno slanino
s tremi siri in suhim sadjem
z mozzarello in paradižnikom ter baziliko - olivno olje
z gorgonzolnim namazom in sesekljanimi orehi
s svežo kumaro, skutinim namazom in koprom
s popečeno bučko, bučnim namazom in semeni
z mlado špinačo in mladim sirom (olimski madi sir za žar)
zeliščni namaz s korenjem, koruzni storž vložen
z dušenimi gobicami z gorgonzolo
z humusom (namaz iz čičerike), sveža rdeča paprika in peteršilj
popečen malancan kolut paradižnika in pesto genovese
z popraženim cvetkom brokolija na maslu potrosenim z lističi mandeljnov
s tuno in olivo
z lososom in kaviarjem, trikot limonce
z mini rakci praženi s česnom in peteršiljem na rukoli
Na polnozrnatem ali navadnem belem toastu izrezanim z malim obodom, kot majhen krogec premera 4 cm - ostanek kruha porabimo za kruhove cmoke, lahko pa tudi nadeve naložimo na kolute baget.
Če smo v kuhi že bolj vešči naredimo paljeno testo(kot za princes krofke) in v te krofke nadevamo različne stvari, slane ali sladke...
To so moje ideje za kanapeje jih je pa več. Jaz delam vedno nekaj mesnih, nekaj sirovih in nekaj zelenjavnih, pa je za vsakega nekaj.
Lp Sasa
Mir in dobro!
Sporočilo je spremenil(a) Venturini dne 01. jul 2008 19:04:44Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla z metuljčki

Jajčevci s sirom na veganski način