Ali bi kdo vedel, zakaj mi je nastal madež na majici po pranju? Nekoč sem že imela na svetlih hlačah tak svetel madež, kot da je prišlo belilo zraven. Močno imam na sumu, da bi lahko bil madež oz. flek od mehčalca. Je možno?![]()
žabica
Ali bi kdo vedel, zakaj mi je nastal madež na majici po pranju? Nekoč sem že imela na svetlih hlačah tak svetel madež, kot da je prišlo belilo zraven. Močno imam na sumu, da bi lahko bil madež oz. flek od mehčalca. Je možno?![]()
žabica
Mislim, da je za to kriv kar material sam, sem imela ene hlače, iz istega materiala pa hčerkice krilca, in sem najprej tudi jaz mislila, da je kriv prašek, ko pa sem oprala še krilca se je tak madež pojavil tudi na njih, na ostalih oblačilih pa ne.Kod da bi bilo slabo barvano![]()
lp
sladkajmo seSem skoraj prepričana, da je zaradi materiala. Se zgodi, da pride blago iz barvanja flekasto in ga popravljajo s ponovnim barvanjem, le toliko, da je na videz v redu. Pri kvalitetnejšem blagu mora proizvajalec tkanine garantirati barvo, občasno jo kupec tudi preizkusi, tiste cenejše tkanine (s tem ni rečeno, da ste ve kupile poceni končni izdelek) gredo pa naprej v predelavo brez kontrole.
Če imate še račun, nesite nazaj in reklamirajte.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda