Ker mož ne sme jesti jajc, me zanima, če kdo ve, kaj je lahko nadomestilo v prehrani zanje? Lp

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Ker mož ne sme jesti jajc, me zanima, če kdo ve, kaj je lahko nadomestilo v prehrani zanje? Lp
Zakaj bi jih pa moral nadomestiti? Saj niso življensko pomembno živilo. Od prijateljice sin je že celo življenje brez jajc in jih niti nikoli ni poskusil, pa je zdrav 30 letnik.
KyaraImam kolegico, ki ima sladkorno bolezen in je na isulinu, jajc ne sme zaradi zdravstvenih težev in jih nadomešča z jogurtom TOKO 0% MAŠČOBE.
kopaceva
Imam kolegico, ki zaradi zdravstvenih težav ne sme jest jajc, niti v zelenjavnih jedeh recimo polpetih. 1 majhna žlička Chia semen namočena v vodo, da nastane želatina nadomesti 1 -2 jajci. Sem jo že sama večkrat uporabila, verjemite mi, da so jedi odlične. Super nadomestilo, ki se lahko uporablja v vseh jedeh, v katerih so jajca potrebna za vezavo.
Dočka
dočkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Sirovi napihnjenčki z dodatkom