| jass je napisal/a: |
| V bazen pa res ne. Načeloma se tudi ne hodimo kopat na bazene. Smo pa doživeli na morju, da je |

Lečina juha in krekerji iz polente
| jass je napisal/a: |
| V bazen pa res ne. Načeloma se tudi ne hodimo kopat na bazene. Smo pa doživeli na morju, da je |
Mi redko zahajamo v bazene. Običajno gremo zaradi otrok.
Ampak sama ne lulam v bazen in moj "mož" tudi ne. WC-ji niso nikjer tako daleč, da ne se ne bi dalo it lulat.
Za hčerko pa ne vem... verjetno se. Ali pa celo na to pozabi, ker je tako zaposlena s špricanjem ![]()
Lp
| proxima je napisal/a: |
| Urin zdravega cloveka je sterilen, tako da ni panike, tudi ce se kdo polula v bazen. No, ja, apetitlih pa tud glih ni......
Al si ti čudna! če bi imela holivudsko vilo in bazen, pol bi se pa ja kje našel še kak drobiž za čistilko, a?????
Ja, in če se samo spomnimo na ogromne ribje jate, ki vso svojo predelano hrano odlagajo direkt v morje.... |
Hm, če dobro pogledate, boste opazili, da so moji komentarji v Proximinem citatu. Pojma nimam, kako naj naredim, da bi njen citat razbila na več majhnih koščkov in da bi bili komentarji potem jasno vidni. Razsvetlite me, prosim!
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Poletni svaljki z dimljenim lososom