28. maj 2008 7:54
Ste videli mene, kako sem bila pridna! Sva z mojim klopi nosila za naše dobrote gor postavit. Luštno smo se imeli ja. Jelenckova
28. maj 2008 7:54
Ste videli mene, kako sem bila pridna! Sva z mojim klopi nosila za naše dobrote gor postavit. Luštno smo se imeli ja. Jelenckova
28. maj 2008 9:24
packi, po tleh ste zlivali srebrno radgonsko
.
jade, tvoja dvojnica je pa super videti![]()
![]()
. Zgleda, da si je tiste 3 otroke sam za na Kopitnik sposodila nekje...nekateri namreč pravijo, da naj bi imele mame s tremi majhnimi otročki podočnjake do kolen ![]()
![]()
![]()
28. maj 2008 11:54
Imam veliko slikic iz piknika, res čudovit spomin...Atina, žal, tebe pa ni od nikoder. Tak občutek sem dobila, kot, da bežiš pred objektivom...tako kot jaz![]()
res bežim...Sicer pa povabilo še vedno velja in te z veseljem pričakujem. Pohiti, ker rum izhlapeva![]()
.
Lep filmček. "Naš" urednik ima med ostalim tudi šarmanten glas.![]()
Anamarija ![]()
28. maj 2008 13:15
Ej, rimljanka! Dej ti mal lepš z Jernejem!! Mi ga še rabmo!
28. maj 2008 22:53
| anamarija1 je napisal/a: |
Pohiti, ker rum izhlapeva
|
4. jun 2008 13:01
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
4. jun 2008 13:32
In točno tako hitro je tekel čas!!! Atina
4. jun 2008 13:36
Joj, kolk smo bili pridni, ni za verjet!!! Res je Atina, kar zbrzel je med prsti.....
4. jun 2008 14:00
Kaka dobra muzika je zraven. Jelenckova
4. jun 2008 14:15
No, pa se ne more noben član pritožit, da ga ni na posnetku, če le je bil na pikniku ![]()
![]()
![]()
upam, da ni nihče opazil mojega mozola sredi čela ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Skutna pita

Azijska solata s kozicami