Polži in kamena moka
Da se ne bomo več zastrupljali; mi smo nabavili pocinkano zaščitno ograjo proti polžem in na našem vrtu polžev več nimamo. (umakjneno zaradi očitne reklame)
zdravje1
| zdravje1 je napisal/a: |
Da se ne bomo več zastrupljali; mi smo nabavili pocinkano zaščitno ograjo proti polžem in na našem vrtu polžev več nimamo. (umakjneno zaradi očitne reklame)
|
Ampak nekje pa vseeno ostanejo tisti polži, ki ne morejo na tvoje grede zlesti. Jaz sem za pobiranje.
Blanchy
Bi rekla, da je smisel ograje v tem, da polži NE morejo zlesti na gredo. Zato jih tudi Zdravje nima.
LisaSem tudi sama tako razumela, Lisa, ampak če polži ne morejo na gredo, bodo ostali v travi. In ker ne morem mimo dejstva, da so se čisto preveč razmnožili (vsaj pri nas je tako), svetujem pobiranje in eksekucijo (na čimbolj human način, seveda).
| zdravje1 je napisal/a: |
Da se ne bomo več zastrupljali; mi smo nabavili pocinkano zaščitno ograjo proti polžem in na našem vrtu polžev več nimamo. Podobna je tudi na tej povezavi: (umakjneno zaradi očitne reklame)
|
Ni ravno poceni, tale ograja, še zlasti, če je rabiš nekaj več.
Mora biti pa tudi zelo dobra, če ste se samo zaradi tega, da bi jo lahko pohvalili, prijavili na kulinarični forum - ali lahko v kratkem pričakujemo tudi kako pohvalno sporočilo o lektoriranju ali psihoterapiji?
lp, proxima
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako

Pica zvitki