| anaeva je napisal/a: |
| se po Cerkniškem jezeru pasejo koze bivšega župana,saj je ugotovil,da se preveč zarašča in pojma nimam kaj še vse,.... pa v poletnem času ga tudi kar lep del pokosijo in imajo potem to travino za steljo,smrdi pa ko sam hudič.... anaeva |
Pomoc pri herbariju
| anaeva je napisal/a: |
| da se nebi preveč zaraslo,so pred božičem imeli celo čistilno akcijo podarjanja borovcev ,ki so jih odstranjevali z jezera,... moji otroci imajo pri herbariju srečo,saj ima moj že dvajset let ,in se vseskozi dopolnjuje,... anaeva |
Odstranjevanje borovcev in smrek so vodili strokovnjaki. Ker se zaraščajo tam, kjer bi radi ohranili stanje po Naturi 2000. To NE POMENI; da se človek ne vpleta v ekosistem, ampak nasprtono: da se, ampak toliko, da SE OHRANI STANJE. Veš, kako bo zgledal Kras čez leta, če ne bo vpletanja človeka? En sam gozd bo to. Varovanje narave kot ga predvidevajo Natura 2000 in ostali projekti, je vsekakor kompleksna reč. Nikakor to ni neposneganje v prostor, vsekakor pa je poseganje na pravi način.
Če te še kaj več zanima:
http://www.natura2000.gov.si/ Prijetno brskanje in branje ti želim!
Obljuba dela dolg - šla sem pogledat na rastišče munca. Še vedno je skrit med travo, predvidevam da rabi še kakih 14 dni.
CilaNo, anaeva, razumelo se je tvoj zapis drugače, oprosti.
| mvita je napisal/a: |
| (hvala bogu da se je zbudila)mvita |
Če so morali otroci pritisniti nanjo, se že ni sama zbudila
Mogoče pa je ta učiteljica članica KulSlo in se je ob prebiranju tega malo prestrašila
Nekatere izmed vsa bi ji že pognale
v rit (kar je tudi prav, glede na to, kakšne zahteve je imela).
| mvita je napisal/a: |
| Cila hvala za trud.Moram povedati,da si je uciteljica po tem,ko so ji ucenci danes povedali,da so dolocene rastline ogrozene spremislila in jim je dolocila,da si sami izberejo nove rastline(hvala bogu da se je zbudila).Vsem,ki mi pomagali se najlepse zahvaljujem. LP mvita |
Mene pa prav pošteno zanima, kje so staknili tako (ali ji lahko tako rečemo?) učiteljico?
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.