Rabim pomoč

Hotela sem narediti rumove kroglice, pa sem vse skupaj zmešala v multipraktiku, ker pa so notri jajca, se mi je naredila penasta mehka masa, tako da se kuglic ne da naredit. Prosim,če ima kdo kaksno idejo, kaj bi se dalo iz tega naredit.Lep sončen pozdrav.

karmyy

Suha kokosova moka prav fino vpije tekočino, samo malo traja.
Pa dodaj albert piškote, naribano čokolado, nutello, lahko tudi orehe, lešnike, mandlje, kokos, lahko tudi zmećkano banano...tega je res veliko, da maso zgostiš in kljub temu oblikuješ okusne kroglice. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
Hvala hvala vsem. karmyy
Rumove so še kar zahrbtne, jaz sem zadnjič delal - masa je bila tako suha ko puščava, že ko sem vse sestavine stresel v posodo si nisem predstavljal da bo na koncu nastala lepa kremozna. Pol ko valjas v rokah pa se še dodatno orosi na površini, tako da mora bit masa kr suha da se lepo delajo. LP Peter

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti