Hčerk
Š
L
tatam
n class='poudarjeno'>>>Hčerk
Š
L
tatam
n class='poudarjeno'>>>Zakaj bi pa torta morala biti ne vem kako okinčana z vsem mogočim? K saherci bi se morda lepo podale rozete (oziroma kupčki) - ene narediš iz čokoaldne kreme ali smetane, ene pa pustiš bele. Torej vsaka druga rozetka čokoladna, vsaka druga bela, na vrh vsake pa polovica jagode (lahko kar z listom, je na torti jagoda z zelenim listo zelo lepo videti), ali pa kandirana češnja, višnja...
Pa na sredini malo večja rozeta, ali pa napis.
Mamamia
mamamia| *Alisha* je napisal/a: |
| "Alji za sveto obhajilo" |
| bannanna je napisal/a: |
| mamamia, kako narediš tako čokoladno kremo za brizgat? bannanna |
S slaščičarsko vrečko ali brizgalko z zvezdastim nastavkom lahko brizgaš rozete z skoraj vsako kremo, meni gre najlažje z masleno. Ampak k saher torti je ne bi dodajala, bi bilo po moje preveč, ker je maslo že v testu. Zato bi jaz v polovico sladke smetane dodala čokolado v prahu in malo utrjevalca, drugo polovico bi pustila belo in bi s tem okrasila.
Ker se mi zdi že sama saherca polna okusa in bi bila vsaka dodatna krema "too much information", kot bi rekla dear Vendy. Sladka smetana se pa k saherci tako ali tako zelo lopa poda.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Brownie Muffins