Peter Mayle: Hotel Pastis
Ljubezenski romani
Feri Lainšček
Ločil bom peno od valov
magnolija
Vse od Julie Garwood.
Konsalik - Ognjeni cvet pozabljenih in vse ostale
Judith Kranz - Mistralova hči
Jane Austin - Emma
Utta Danella - Stella Termogen, Zvezda
Janez Jalen - Cvetkova Cilka
Amanda Quick - vse
Victoria Holt - vse.....
vanjatajnsek
Ne vem, če šteje ravno pod ljubezenski roman, vendar pa je bil meni zelo všeč Menuet za kitaro.
Veri
full dobre so:
Golobičina pot
Slavčeva kletka
Labodja milina vse od Lee, Linda Francis
bina
Oglas
Včeraj sem prebrala: Rachel Gibson - Nihče drug kot on.
Na kratko: eno tako "fajno" ljubezensko branje.
Malo bolj konkretno pa:
"Prisrčna in zabavna ljubezenska zgodba med človekoma, ki se že od otroštva gledata kot pes in mačka. Delaney je pridna pastorka župana v malem mestecu Truly v državi Idaho. Nick je županov neobrzdani nezakonski sin, ki ga ta nikoli ne prizna. Ko Delaney pri osemnajstih letih zapusti Truly, se ne namerava nikoli več vrniti v mesto, kjer je pustila toliko bolečih spominov. Toda njen očim Henry Shaw ima zanjo drugačne načrte. Po smrti pusti za sabo oporoko, ki bo krepko posegla v življenja njegovih bližnjih in jim jih za vselej spremenila. Nick in Delaney pa bosta končno spoznala, da navidezno sovraštvo med njima v resnici nikoli ni izhajalo iz antipatije, temveč ... simpatije." (spletna stran založbe Meander)
cvetkolinka
Romani od Rosamunde Pilcher.
Lakica
| cvetkolinka je napisal/a: |
| Včeraj sem prebrala: Rachel Gibson - Nihče drug kot on.Na kratko: eno tako "fajno" ljubezensko branje. cvetkolinka |
Prav fajn knjigica, je kar ne moreš odložit.
Loni MakaroniHenry Miller: Tihi dnevi v Clichyju
John Fowles: Ženska francoskega poročnika
Mamamia
mamamia Joj, darling in Veri sta pa vsaka na svoj način tule z enim "džon u čelo" pristopom posegli v primere žanra...
Se strinjam z vajinim izborom, moram pa priznati, da mi gre malo na smeh
Vendelina jr.
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.