24. jan 2012 17:22
1. Ne
2. Da, če je skosmičen. Lahko ga namočiš kar direkt v jogurt/sojino mleko/ kefir.
24. jan 2012 17:22
1. Ne
2. Da, če je skosmičen. Lahko ga namočiš kar direkt v jogurt/sojino mleko/ kefir.
24. jan 2012 17:36
Hvala za hiter odgovor.
Torej imamo proso kot proseni riž, in prosena moka...še je kaj drugega?
In oves, kot ovseno kašo, moko...še kaj?
Hvala!
24. jan 2012 18:16
Ovseni rizek je se :) v evrospinu ga imajo. Obstajajo tudi proseni kosmici
www.mojalbum.com/naredilaana
24. jan 2012 21:06
V kak bližnji mlin poglej...tam imajo ponavadi najbolj fajn izbiro ;) Pa cene so tudi bolj sprejemljive ponavadi - če le nisi izbirčen glede načina pakiranja. (npr. kupujem belo in graham moko žakeljček 10 kg po 5€)
Jaz dobim tam ovsene bio kosmiče, ovsen rižek in ovseno moko. Pa seveda ajdovo kašo, moko, pšenični zdrob, koruzni zdrob- ta se s kupljenim ne moret primerjat ne po okusu ne po vonju....
27. nov 2013 12:05
Evo, zdaj pa še jaz rabim tale grobo zmet oves. Mlina nimam doma, nič ne hodim do glavnih mest v bližnji prihodnosti. Ali kdo ve, kje to dobiti? Rabila bi, da poizkusim narediti Haggis.
27. nov 2013 12:06
Je že vrgel kdo ovseni rižek v blender?
27. nov 2013 12:17
Grobo zmlet oves jaz kupujem v trgovini Vita Care, drugje ga še nisem videla. Mislim, da je od ene nemške firme in gor piše "Haferschrot".
jkd
27. nov 2013 12:20
jaaa šrot rabim!! točn to :D Bom zamrznila sestavine in počakala da grem kaj v lj :D
27. nov 2013 12:48
Bannana, ve vem ok kod si, ampak trgovino VitaCare imajo tudi v Kranju in Kopru. Morda pomaga...
jkd
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom