Zaklepanje

tema je zaklenjena

neznan uporabnik

tema odprta - 22. apr 2008 20:49 | ogledi: 1.543 | odgovori: 3

odprem temo,postane zanimivo,moderatorka temo zapre,neglede na filter.potem je pa najboljši,da jernej naredi reklamo po domovih za ostarele,pa se bojo mirno jutrčkali,dančkali čerkali,vse do mirnega konca.to bo zanimivo in umirjeno.pa lep pozdrav.

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4757

22. apr 2008 21:14

In ravno tebi se tako strašna krivica godi, kaj? Iz vsake tvoje besede frči na plan neizmerljiva zloba! In si potem še dovoliš milo Jero špilat. Bi rekla, da nam je večini všeč kulturno pozdravljanje z dober dan in dober večer, seveda od kulturnega človeka.

Ognjič

neznan uporabnik

22. apr 2008 21:22

jaz sem napisal samo:lepa simpatična in uspešna K k, vse ostalo so napisale spoštovane gospe s kulinarike.. če komu ni jasno naj poišče idealna ženska na forumu :ostale teme..pa lep pozdrav. *****

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17873

22. apr 2008 21:24

wran51, preseli se na kakšno drugo spletno stran, jih mrgoli, kjer razvijajo in negujejo kult, ki mu očitno ti pritrjuješ. Tu pač takega načina pisanja ne bo.

Tudi tole temo zaklepam, ker je brezpredmetna, če želiš z administratorjem komunicirati, lahko po ZS.

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecsijasaja
MOJ vrtmalaga
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti