konec tedna gremo u toplice me zanima a je kaj pametnega za videti in ali je kaksna fajn gostilna imamo tri majhne otroke
bb.kuhar
konec tedna gremo u toplice me zanima a je kaj pametnega za videti in ali je kaksna fajn gostilna imamo tri majhne otroke
bb.kuhar
22. apr 2008 12:31
Blizu je čokoladnica, še malo naprej zelo zanimivo za otroke in odrasle -jelenov greben. Tu imaš marsikaj za videt. tutifruti
22. apr 2008 12:32
Terme Olimje se mi zdijo zelo prijeten počitniški kraj. Z možem sva bila tam sicer enkrat, pa bova tja še prav gotovo šla. Bila sva poleti, narava je tam čudovita! Prav gotovo boste našli kaj zase - midva sva se veliko sprehajala, šla sva tudi na ranč z jeleni (tam je hrana zelo okusna), pa seveda obvezen obisk čokoladnice... Prijeten oddih! bomči
22. apr 2008 12:34
Obvezno ogled dežele čarovnic,enkratna zadeva.Hrana pe je super v gostilni Haler,kjer izdelujejo tudi pivo. tanya017
22. apr 2008 12:50
Ko so bili otroci majhni, smo tam parkrat počitnikovali. Res je kar nekaj lokacij, ki jih lahko obiščete. Za odrasle in večje otroke je zanimiv voden ogled samostana Olimje z najstarejšo apoteko na Slovenskem. Jelenov greben ponuja solidno hrano (special. so jelenje jedi in gobe, katere so, vsaj včasih, tam gojili), opazovanje in hranjenje jelenčkov. Za gostilno Haler ne bi rekla, da imajo dobro hrano, pice smo tam jedli najslabše ever. Obvezen res z otroci, ne glede na starost, ogled Koče pri čarovnici- greš v smer Jelenovega grebena in namesto, da zaviješ levo, greš desno, saj bo gotovo označeno. Všeč bo odraslim in otrokom. Lahko greste k Amonu (tam je dobra hrana!) jahat konje, tudi otroci. Mi imamo iz teh krajev lepe spomine, tudi vi se lepo se imejte. juma
22. apr 2008 12:53
juma je napisal/a: |
Ko so bili otroci majhni, smo tam parkrat počitnikovali. Res je kar nekaj lokacij, ki jih lahko obiščete. Za odrasle in večje otroke je zanimiv voden ogled samostana Olimje z najstarejšo apoteko na Slovenskem. Jelenov greben ponuja solidno hrano (special. so jelenje jedi in gobe, katere so, vsaj včasih, tam gojili), opazovanje in hranjenje jelenčkov. Za gostilno Haler ne bi rekla, da imajo dobro hrano, pice smo tam jedli najslabše ever. Obvezen res z otroci, ne glede na starost, ogled Koče pri čarovnici- greš v smer Jelenovega grebena in namesto, da zaviješ levo, greš desno, saj bo gotovo označeno. Všeč bo odraslim in otrokom. Lahko greste k Amonu (tam je dobra hrana!) jahat konje, tudi otroci. Mi imamo iz teh krajev lepe spomine, tudi vi se lepo se imejte. juma |
22. apr 2008 13:03
Ne hodite jest v toliko opevanega Amona, ker boste razočarani. auachiuaua
22. apr 2008 13:09
K Halerju pa mirne duše greste jest,mi še nismo bili razočarani, za otroke imajo tudi igrala. Tudi pri Amonu je hrana dobra, so pa cene res malo višje. Lp Nasha
22. apr 2008 13:22
De gustibus non disputandum est, ampak če ti je hrana v Amonu dobra, potem pa tudi prav. Zame je prav žalostno povprečna. auachiuaua
22. apr 2008 14:10
pri treh majhnih cicibanih dvomim,da bo iskala kje je hrana naj in oh in stoh,ampak bo poskušala čimbolj uživati in izkoristiti trenutke dopusta in toplic,pa čeprav bo tri dni ob sendvičih in čokolinotu,... pri treh cmokajočih je fajn gostilna lahko že okusna pica in otroški triptrap,... sicer pa maksimalno uživajte,nakopajte se in najejte čokolade tudi seveda,.. tistemu pa ki hrana ni bila za dolpastnorodobra,naj pa nadaljuje v rubriki ocenitev lokala,... anaeva
22. apr 2008 17:16
Oglejte si tudi samosatn Olimje, kjer imajo eno najstarejših lekarn v Evropi-poleg čokoladnice, v Podčetrtku je tudi lep grad, ki pa nažalost propada-ko sem bila tam smo čez koprive gazili, da smo prišli notri. mala zelenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Veganski sladoled z navihanci
Schwarzwald kocke