Tudi pri meni bo lonček namenjen jutranjemu kofetkanju (in popoldanskemu, in večernemu...) ob branju kulinarike in klepetanju z vami!
lp Saša
Zelenjavna zloženka
Tudi pri meni bo lonček namenjen jutranjemu kofetkanju (in popoldanskemu, in večernemu...) ob branju kulinarike in klepetanju z vami!
lp SašaPo pravici povedano meni se zdi škoda, da bi ga uporabila za piti "kofe", tako je lep, da bi bilo škoda da s pomivanjem izgine napis, jaz ga bom imela za spomn na tole nepozabno Srečanje.![]()
Meni je edino žal, da nisem mogel z vsemi kaj poklepetati, zdelo se mi je, da gredo ure kot minute hitro, samo tekal sem nekaj sem in tja. Upam, da bo drugič kaj več časa.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeE, *ebiga sara, kakšne pa govoriš: ob prihodu sem pojedel skledo ( no pošteno povedano pol, sem se šparal za drugo ) bobičev, potem so bile na vrsti dobrote od ovčke ( saj veš vse tisto........ ), pa pršut od anamarije, pa nekaj mafinov, pa prigrizek od blažke pa............... končal sem s skledo piščančje obare ( juhe ). Če me je kdo gledal, bo mislil, da nisem jedel tri dni. Res mi je žal, da veliko stvari sploh nisem poskusil.
ežojBojan je dopolnil foto album iz Kopitnika, vsi, ki niste bili si lahko ogledate naš kulinarični lončke na tretji strani:
http://www.kulinarika.net/album.asp?hash=zrd4su0hyur1lg
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeSaj sem vedela, da bi morala moja "zastopnika v Sloveniji" poslati gor na Kopitnik, pa bi jaz tudi imela loncek in podlogo za misko. Pa kaj, ce sta moja zastopnika vedno tako zaposlena, pa se hvala bogu, da sta v penziji.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna zloženka

Ribja juha s testeninami