12. maj 2008 16:06
Ma da se ne bosta kregala.... vsakmu svojo.
12. maj 2008 16:06
Ma da se ne bosta kregala.... vsakmu svojo.
12. maj 2008 16:14
Meni je tako žal da nisem mogla prit, nekaj je žal prišlo vmes. Upam, da naslednjič bom lahko.
Majda
12. maj 2008 17:06
| jade je napisal/a: |
Aja Stana danes bom pojedla še tvoje baklave... Škoda, da nisi bližje bi skupaj degustirale. Dobiš pa tudi slikico svojega deleža.
|
Moje baklave boš pojedla???![]()
![]()
Šmrc, no prav, ker si glih moja najboljša prijateljica.....![]()
Ampak slikico pa le hočem imet![]()
![]()
![]()
12. maj 2008 17:25
| morska medvedka je napisal/a: |
| Ja kašen piknik ...tak, da je bilo hrane, ki je ni na običanjih piknikih čez glavo. |
Medvedka, pol čokoade gre meni, ki sem se spomnil na to da bi bilo nekaj toplega in pol Rimljanki, ki je predlaga da v koči naredijo juhico. Samo pol rabiš pa še čokolad, ker to še zdaleč ni bila edina topla jed, klanjam se bobičem in golažu ;-)
Ah ne, saj si prav za juho rekla da čokolada. Najraje imam tako z lešniki ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
12. maj 2008 17:58
Torej.... kje se dobimo
12. maj 2008 18:00
Mislim da je med tabo in Rimljanko nekje sredina Ljubljana, torej pri meni ![]()
![]()
![]()
![]()
12. maj 2008 18:24
Jaz jem pa "ta črno", kolikor jo sploh..... Jernej, jaz SEM v Ljubljani, kot, da tega ne veš. No ja, kakor kdaj......zdajle sem....
Dobimo se torej pri Jerneju, jaz sem čisto ZA. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Nekaj bo že..................
ps: A sem res jaz za juhico rekla? No, itak vem, da je gor vedno dobra..............najbrž sem pa res.
12. maj 2008 18:29
rimljanka: Bilo je tako, jaz sem hotel nekaj toplega za vse člane in ker ne morem tam delati imam drugo delo, sem se spomnil, da bi v koči naredili... enolončnico. Ti si pa potem spremenila v juhico ;-)
Vem da si v Ljubljani zdaj, ampak sem hotel, da drugi pridejo k meni ne obratno, hehe ;-)))
Glavno da pridete z Evo, ker zadnjič je bilo toliko punc da je naš Adam ni opazil, ker je bil na drugem koncu ;-)
12. maj 2008 19:42
12. maj 2008 20:05
Jaz ne bi nikogar nikamor zvabila, no....................No, ne rečem, da nikogar ![]()
![]()
![]()
![]()
.........
Itak pa nisem šef(ica) in name torej pripomba ne leti, mm.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

Pecivo iz bučk