Malica

Ravnokar malicam   in vas berem. Danes sem prinesla s seboj tunine sendvice z crnim kruhom in tekoci jogurt. Malo kasneje ko se vse skupaj malo poleze in prebavi, pa sledi obvezno se .

V predalu imam vedno na zalogi kaksne rzene ali psenicne hrske kot so teli spodaj, pa jih potem se oblozim z nadevom po trenutnem navdihu: rezine sira ali mocarele, sirni namaz + rezine dimljenega lososa (ko naletim na kaksno akcijo), rezine avokada z limoninim sokom, soljo in poprom, .... Je pa res da ga ni cez spodobno kosilo z juhico in konkretno glavno jedjo, a ce cez dan ni moznosti, zadostuje tak obrok  tudi potem ko enkrat pozno popoldne koncno pridem domov.

svenska

Sporočilo je spremenil(a) svenska dne 22.okt 2014 12:39

Moja malica je vedno sadje, enkrat hruške, drugič jabolka, tretjič banana in tako naprej.

Včasih sem nosila sendviče, solate, čokolda...

V predalu pa iz principa nimam NIČ, ker če imam vse takoj pojem in dokler ne pojem občutim popolno lakoto, naslednji dan ko ni nič tudi lačna nisem , ni to zanimivo - vse je samo v glavi.

Sicer pa moj fizični napor sadje popolnoma pokrije, dokler ne pridem domov na kosilo ob 15:30.

Je pa res da vsako jutro zajtrkujem in potem ni več lahkote.

testeninca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Ognjič
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti