Neskončne zadrge

Zanima me, če kdo ve, kje bi lahko kupila neskončne zadrge za blago. Šivala bom prevleke za gobe iz bombaža in bi potrebovala zadrge. Pa bi raje imela take, ki jih lahko sama odrežem in ne že narejene. Potem bi pa samo dodajala čolničke.

Hvala.

Sonja

V Ljubljani v trgovini Singer pri WTC-ju.

stana
Sonchika, leta 2005 sem naročila 130 cm zadrgo pri tej firmi - upam, da je podjetje še "živo": CHANG HSING ENTERPRISE D.O.O. C. Toneta Kralja 14 1290 GROSUPLJE TELEFON: (01) 7863865 TELEFON: (01) 7863866 TELEFON: (041) 752868 TELEFAKS: (01) 7863867 Bili so zelo prijazni in so mi zelo hitro poslali kar po pošti. Poskusi! Lp oliva Sporočilo je spremenil(a) oliva dne 12. apr 2008 21:57:05

Naredijo po željah:

BVD Trading d.o.o. Ljubljana, PE Brezovica

Tržaška 330

tel. (01) 365 72 80

Loni Makaroni
Jaz jih kupujem v trgovini z metrskim blagom,... anaeva

To, da mi naredijo po želji, ni potrebno. Jaz bi kar kolut, pa bi sama rezala. :)

Bom preverila. Hvala za nasvete.

Sonja

Prodajalne Veletekstila jih imajo, je pa problem z izbiro barv. 

F r i n a

Sonchika, pokliči tele na Tržaško, ker resnično se da z njimi vse zmeniti, barvni pekter pa tudi imajo.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti