Znojenje

LENČA  

član od: 30.5.2006

sporočila: 354

16. apr 2008 18:11

Punci, kakšna pa je vajina telesna teža ? Nič ne očitam, ampak res sem presenečena, da imata lahko take težave, pa me čisto informativno zanima vajina teža ( okvirna se razume). Namreč vedno si predstavljam debelega človeka , ki se poti že ob najmanjšem naporu in nikakor ne suhcanega. LENČA

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

16. apr 2008 18:48

moj itm je skoraj 21... mam nekaj kondicije, pa tud ob naporu nisem ne vem kako mokra več kot ostali.. sej nek is hormoni more bit.. ursa, js pred kako prireditvijo itd, če grem ven se prej namažem z deodorantom po katerem sem suha 1 teden, apmak ni to večna rešitev. bannanna

neznan uporabnik

16. apr 2008 20:49

zakaj bi nakladali,ljudje smo različni,eni se znojimo bolj,drugi manj pa se ne da nič naredit. kdor se bolj znoji se mora pač bolj umivat,pa še vseeno poleti lahko zaudarja,saj nima kopalnice vedno pri roki.jaz se nikoli ne znojim,ne od dela ne od lenobe. takšna je usoda posameznikov. pa lep pozdrav. VINKO

neznan uporabnik

16. apr 2008 20:56

če hočeš da problem raste in naraste,ga daj ženskam v obravnavo. VINKO

urssa  

član od: 25.12.2005

sporočila: 380

16. apr 2008 21:50

LENČA: nisem ravno med suhimi, ampak sem pa precej shujšala v zadnjem času, pa je vse slabše. Kondicije imam pa kar precej. Urša

Sasenka  

član od: 5.9.2005

sporočila: 252

16. apr 2008 22:24

Zelo pomemben podatek, ki ga mnogi, ki uporabljajo antiperspirante, ne vedo: deodorant je treba nanesti zvečer pred spanjem na čisto kožo. Zjutraj ga ne nanašajte, ker bo učinek ravno nasproten. Sama sem se zelo zelo potila smao pod pazduho, pa če sem imela kondicijo ali ne. Potem sem odkrila Hidrofugal (forte in Sensitive), pa ni nič pomagalo. Končno mi je nekdo pojasnil, da antiperspiranti delujejo samo, če ji hnanasemo tako, da delujejo med telesnim mirovanjem. Zdja isti učinek dosežem s katerim koli antiperspirantom.

Basti  

član od: 11.11.2007

sporočila: 558

16. apr 2008 23:14

Jaz pa imam malo drugačen problem. Potijo se mi dlani, noge in pazduhe. Predvsem dlani. Imam tako hudo obliko hiperhidroze,   da mi iz dlani kar šprica pot. Bila sem že v kliničnem centru pri dr. Zidarju (plastična kirurgija), kjer sem v dlani dobila 150 injekcij butolina. Pa kar brez lokalne anestezije, ker mi ni prijela. Tako sem trpela...

Učinek pa 50 % in samo za 2 meseca. Za pop.... Je rekel dr., da tako slabega učinka še ni videl. Zdaj pa mi preostane samo še operacija. Kar pa ni najbolj prijetno.

Če se ti potijo dlani, postane potenje pod pazduho zanemarljiv problem. V takem primeru vsa domača zdravila in vsi deodoranti na svetu ne morejo pomagati.

Ima kdo podobne težave?

lp Saša

STANEJ  

član od: 4.9.2006

sporočila: 186

17. apr 2008 8:03

Tudi moja hčerka ima težave s potenjem , predvsem pod pazduho. Ko pride iz šole so vsa oblačila prepotena. Mislim, da težava ni v šoli , ker je med najboljšimi učenci. Hčerka ni debela, bolj bi lahko rekli , da je presuha, aktivna športnica , ki ima treninge vsak dan po dve uri , skoraj vsak konec tedna pa tekme. To je zelo moti, za higieno , dobro skrbi, poleg tega se obremenjuje še z ogrci po obrazu. Jaz to vse skupaj povezujem z puberteto (15 let ) . Upam , da bo minilo. Res pa je da se je z dezodorantom namaza zjutraj po tuširanju, ji bom zdaj predlagala , kot sem prebrala iz enega mnenja , da se namaže zvečer. lp STANEJ

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

17. apr 2008 10:01

Sasenka je napisal/a:
Zelo pomemben podatek, ki ga mnogi, ki uporabljajo antiperspirante, ne vedo: deodorant je treba nanesti zvečer pred spanjem na čisto kožo. Zjutraj ga ne nanašajte, ker bo učinek ravno nasproten. Sama sem se zelo zelo potila smao pod pazduho, pa če sem imela kondicijo ali ne. Potem sem odkrila Hidrofugal (forte in Sensitive), pa ni nič pomagalo. Končno mi je nekdo pojasnil, da antiperspiranti delujejo samo, če ji hnanasemo tako, da delujejo med telesnim mirovanjem. Zdja isti učinek dosežem s katerim koli antiperspirantom.
to že dolgo vem, in tudi biserki sem sporočila.. mogoče sem celo že na forum enkrat jaz to napisala... sam jaz bi rada to drugače rešila kot s hidro fugalom itd.. js ko ga nanesem me kr vse peče... pod pazduho me začne bolet.. pa tud bezgavke se mi povečajo.. pa to ni dober.. bannanna

Sasenka  

član od: 5.9.2005

sporočila: 252

17. apr 2008 21:43

Bannanna, pa si poskusila s sensitive? jaz ga uporabljam, pa nimam nobenih težav. Uh, to da se antiperspirant uporablja ponoči, sem pa jaz izvedela v Franciji kakih 9 let nazaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti