Toscanska panzanella
Jaz pa imam malo drugačen problem. Potijo se mi dlani, noge in pazduhe. Predvsem dlani. Imam tako hudo obliko hiperhidroze, da mi iz dlani kar šprica pot. Bila sem že v kliničnem centru pri dr. Zidarju (plastična kirurgija), kjer sem v dlani dobila 150 injekcij butolina. Pa kar brez lokalne anestezije, ker mi ni prijela. Tako sem trpela...
Učinek pa 50 % in samo za 2 meseca. Za pop.... Je rekel dr., da tako slabega učinka še ni videl. Zdaj pa mi preostane samo še operacija. Kar pa ni najbolj prijetno.
Če se ti potijo dlani, postane potenje pod pazduho zanemarljiv problem. V takem primeru vsa domača zdravila in vsi deodoranti na svetu ne morejo pomagati.
Ima kdo podobne težave?
lp Saša| Sasenka je napisal/a: |
| Zelo pomemben podatek, ki ga mnogi, ki uporabljajo antiperspirante, ne vedo: deodorant je treba nanesti zvečer pred spanjem na čisto kožo. Zjutraj ga ne nanašajte, ker bo učinek ravno nasproten. Sama sem se zelo zelo potila smao pod pazduho, pa če sem imela kondicijo ali ne. Potem sem odkrila Hidrofugal (forte in Sensitive), pa ni nič pomagalo. Končno mi je nekdo pojasnil, da antiperspiranti delujejo samo, če ji hnanasemo tako, da delujejo med telesnim mirovanjem. Zdja isti učinek dosežem s katerim koli antiperspirantom. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Lečina juha in krekerji iz polente