10. apr 2008 15:14
Seveda sem Vendi, ampak kdo smo mi, da bomo določevali starostno mejo, do katere sme mati pomagati svojemu sinu? Barbara210
10. apr 2008 15:14
Seveda sem Vendi, ampak kdo smo mi, da bomo določevali starostno mejo, do katere sme mati pomagati svojemu sinu? Barbara210
10. apr 2008 15:22
Kaj pa če bi šel do svojega osebnega zdravnika s tem problemom? Namreč če se močno poti, pa ni več v puberteti, potem kakšen domač nasvet ne bo pomagal. Mogoče ima kakšne hormonske težave. Vendelina pa ti ni dala slabega nasveta. Zraven pa se lahko zamisli še kakšna dobrohotna mama (tudi sama sem se zamislila), ki rada deli nasvete, njenim odraslim otrokom pa je to odveč. LENČA
12. apr 2008 15:31
jaz sem tudi že čez 20, pa sem imela včasih iste probleme in sem poskusila s pitjem žajbeljevega čaja. Vsak dan 2-3 šalčke blagega čaja in po kakšnih 3 tednih se je že poznal učinek. Tako da to "kuro" izvajam nekje 3x na leto. Meni je pomagalo mogoče bo še komu drugemu. mala punci
13. apr 2008 23:45
Vandelina,gre za menjavo nasvetov in izkušenj.Za kakšno visoko starost pa gre? A so vse teme,kjer sprašujemo za probleme staršev, rojstne dneve abrahamovcev... čudne? Sprašujemo za stvari, ki jih sami neznamo rešit in vsak naj bi imel to možnost.Tud meni so nekatere teme nemoralne, kdo pa sem jaz, da to ocenjujem? Poskušam dati svoj nasvet, če pa ne nekomentiram. BISERKA55
14. apr 2008 10:31
mala punči.... a to pomaga proti količini potenja? al proti smradu? bannanna
14. apr 2008 11:03
bannanna- proti potenju, BISERKA 55- če ti bo kaj prav prišlo, ker ni glih to problem tvojega sina, a vseeno=kot domače zdravilo pri nočnem potenju je hvaljen žajbelj, ki je bil visoko cenjen že v starih časih. Poparek pijemo zjutraj na tešče dalj časa neprekinjeno. Žajbelj odstrani iz telesa tiste snovi, ki povzročajo potenje ponoči. Recept: po 20 g žajblja, plahtice in njivske preslice poparimo, pustimo namakati krajši čas in daljše obdobje pijemo vsak dan po eno skodelico pred zajtrkom. Zelišča krepijo celoten organizem in tako odpravljajo nočno potenje. Brez zamere obema, lep dan jaša
14. apr 2008 16:20
Žajbl imam doma in sinu prenesem recept. Lepa hvala Jaša, BISERKA55
14. apr 2008 18:21
Nisem vsega brala, ampak nabiranje kondicije, drugačna prehrana, itd... pri nekaterih ne pomagajo prav nič. Vsaj meni ne. In mi je vsak dan zelo zelo grozno, ker se hitro spotim pod pazduhami in imam potem tak lep moker madež na vsaki majci. Da ne govorim o tem, da imam lahko en pulover le za en dan (čeprav je spodaj majica), potem mora v pranje. Preizkušeno že veliko stvari, tudi 7-dnevna Vichyjeva krema proti potenju, pa čisto nič ne pomaga (pa še ne bi je preveč uporabljala, ker aluminijeve soli, al kar koli je že not, niso ravno zdravi). Ja pa sem že iz pubertete. Urša
14. apr 2008 19:08
ja urša, sej pr men je podobno. najbol blesavo pa mi je, da laufam, pa sm čist mal mokra pod pazduho, ko pa sedim nekje (ko nisem živčna npr) sm pa čist mokra in še zebe me :S bannanna
15. apr 2008 22:10
bannana: Jup točno tko :) Pa sm mislna, da me nihče ne zastopi ;) Pa si našla kakšno rešitev? Jest namreč nisem, razen robčkov, ki si jih tlačim pod pazduhe, da nimam takoj mokrih majic... Ampak to ni rešitev... UršaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortilje s pivsko omako iz čokolade

Lazanja iz palačink