14. jun 2008 23:27
Ji je vrnila za pikrosti v Trenjih. Gospa Angelca je Nini enih par "nesramnosti" pod nos vrgla, a ji slednja ni ostala dolžna.
14. jun 2008 23:27
Ji je vrnila za pikrosti v Trenjih. Gospa Angelca je Nini enih par "nesramnosti" pod nos vrgla, a ji slednja ni ostala dolžna.
15. jun 2008 6:42
Nekorektno. Likovičeva je rekla, kar je rekla, v pričo nje.
Mic
15. jun 2008 9:17
kdo je zmagovalec? ariella
15. jun 2008 9:18
Meni se je pa zdelo to z Angelco Likovic zelo zelo zelo neumno od Nine ... ker tale Osenarca je res bl en podn od voditeljice in je imela zgoraj omenjena gospa v Trenjih kar prav ... mogoce bi morala samo na drugacen nacin to povedat ... tale Nina je pa res en pod od podna. Barolina
15. jun 2008 9:45
Barolina potem pa najbolje, da se za drugo leto ti javiš za voditeljico. Ne vem zakaj jo je treba žalit, če ti ni všeč je ne glej. ![]()
jade
15. jun 2008 10:02
Sem pricakovala takle komentar ... se bom prijavila za voditeljico. Lep dan Barolina
15. jun 2008 10:26
BRAVO Naske!!!!!!!!! O voditeljici pa raje ne bom izgubljala besed... Radi se imejte! BiBaBuBa
15. jun 2008 10:29
Nekaterim je všeč voditeljica, drugim zmagovalec, tretjim cela odaja, četrtim spet nič. Tako pač je in prav je tako. Saj lahko vsak sam odloča o tem ali bo gledal ali ne. Men osebno je bla voditeljica kr faca - pač ni taka kot so naprimer voditeljice odmevov, ker za tako odajo pač ni treba da je taka. Naloge tekmovalcev se mi niso zdele v redu; men so ble otročje. Zmagovalcu pa sem privoščila.
15. jun 2008 12:20
Bravo Naskeee !!!! Tudi jaz sem mu privoščila, res denar je šel v prave roke, verjamem da ga bo pametno porabil da naredi kaj iz sebe v zvezi repanja .
15. jun 2008 22:06
Tudi jaz sem držala pesti za Naskeja bravoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci z grahovim pestom

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado