Sivo vijoličasta, z drobnimi kristalčki. Tapravega terana je pa škoda za barvanje, saj zelo podoben učinek dosežeš s katerimkoli temnordečim vinom.
nola
Tajski rdeči curry
Sivo vijoličasta, z drobnimi kristalčki. Tapravega terana je pa škoda za barvanje, saj zelo podoben učinek dosežeš s katerimkoli temnordečim vinom.
nolatakole je lani tekla beseda o tem:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9650
In še ena fotka, pobrana z neta:
rimljanka - zasebno mnenje
Jaz jih bom pa letos skuhala s petršiljem in koprivami z malo črne mete, druge pa bom skuhala v mleti rdeči papriki in malo vina, se razume, da domačo rdečko, ene pa bodo kuhane v žafranu, ki sem ga lani prinesla iz Turčije. Pa da ne bo preveč medlena barva, bom dodala malo mletega čilija. Kakšne bodo, pa pofotkam in pokažem.
Kyarakatjuška, VSAK vosek se bo med kuhanjem stopil. Namaka se v hladni vodi, mordamlačni, jajca, ki so z voskom prevlečena.
S črnim vinom (mislim da sem uporabila merlot) so mi ratali taki:
Sporočilo je spremenil(a) aki dne 12. mar 2008 02:30:35Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Moj domači kruh