Koliko tehta ena skodelica
oo super, torej je izvedljivo ;)
danke, gracias, hvala, thank you
zanimalo me je pa za tole http://www.marthastewart.com/recipe/seven-minute-frosting-
rada bi enkrat ta "kupček"naredila iz česa drugega kot smetane..
bannanna_v_slo ;)
Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 04. 2009 16:00
Predvsem odvisno od tega, kaj je notri v skodelici. Moka ima drugačno gostoto kot sladkor ali mleko ali olje...
Zato si pri ameriških receptih nikoli ne pretvarjam v maso, temveč je najbolj pametno uporabiti kar prostorninsko mero 2,4 dl. To so ti že pa itak svetovali predhodniki.
Anja cist na brzino, to je pravzaprav kuhana beljakova masa - kot za indijancke oz. samrole.
V tem primeru bi jaz sirup kar spustila.
LP, R.
superca! hvala! nikol še nisem delala indijančkov pa šamrol... bom kr tam pogledala kako se nardi! hvala!!
bannanna_v_slo ;)
corn syrup je skoraj enako kot glukozni sirup, ki prepreči kristaliziranje sladkorja.
mislim da se pri najboljšem sosedu dobi light syrup, ki je čisto dobro nadomestilo. glukozni sirup pa imajo zagotovo v vseh trgovinah za profesionalne slaščičarje.
v tem receptu gre tudi brez.
cellnet
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Dušeno rdeče zelje

Zdrava orehova potica