Kandida

pred dnevi sem naredila test, ki pokaže razširjenost gljivice kandide v telesu (na tešče pljuneš v kozarec vode) in je bil pozitven. me zanima ali kdo pozna dijeto, ki bi pomagala pri odpravi problema. kako je s kvasom, kisom, česnom, čebulo, ...

hvala!

Čakaj, KAKO pa lahko pljunek v kozarec pokaže razširjenost glivice V telesu? Res ne razumem.

to sem tudi jaz zadnjic poslusala po tv, je ena k je napisala neko knjigo o kandidi oz. o zdravi prehrani zoper kandido( ne vem imena) povedala, da zjutraj na tesce pljunes v kozarec in ce se iz pljunka naredijo "lovke" (to naj bi zgledalo kot meduza), potem imas v telesu gljivice kandide. No ja, kolk to drzi ne vem, zato ti svetujem, da ciprej ukrepas in ne cakas na odgovore na kulinariki, temvec gres k zdravniku. vida70

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6704&besede=kandida

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8321&besede=kandida

kobra 1
To je zadeva, ki jo ima vsak v svojem prebavnem traktu, problematična je v primeru, da se preveč namnoži in povzroča težave. Predlagam, da se ne dela panike. Tudi jaz sem zadnjič gledala eno oddajo (hm, kako pogosto kaj poberemo v medijih, pa ne znamo kritično presoditi pomembnosti), kjer je zdravnica govorila ravno o tem problemu. Ta test ni zanesljiv - to je bila njena izjava - in še nikoli ni slišala, da bi v medicini na ta način odkrivali preveliko prisotnost kandide... Torej, brez panike. Če pa te preveč skrbi, pa k zdravniku in naj te on pomiri... LP KetyP
marsikje sem prebrala, da je test dokaj zanesljiv. ne vem... je pa res, da trpim za skoraj vsemi simptomi, ki so v tem primeru navedeni. vsekakor grem takoj k zdravniku na test, menda se potem zdravi s tabletami. ampak vseeno- kako potem, kaj jesti, piti? bodi
01061972 je napisal/a:
marsikje sem prebrala, da je test dokaj zanesljiv. ne vem... je pa res, da trpim za skoraj vsemi simptomi, ki so v tem primeru navedeni. vsekakor grem takoj k zdravniku na test, menda se potem zdravi s tabletami. ampak vseeno- kako potem, kaj jesti, piti? bodi
brez panike, vse ti bo zdravnik razlozil vida70

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti