Proud mary

Cilj, ki ga zasledujem za svoj 69. rojstni dan. Ko bom velika, bom....

http://www.youtube.com/watch?v=DhvVlBZNUC8&feature=r

Vendelina jr.

:) Ponosna sem, da me je mami po njej poimenovala! Tina Turner...živa legenda! ycrna
Tina je legenda... Vsakič, ko jo vidim, se spomnim svoje sobe, ko sem imela po stenah nad mizo njene slike, članke iz revije Bravo,... Si mi kar dan polepšala s temle linkom. In, da je ženska še nastopila na odru... se mi zdi, da prvič odkar je imela poslovilno turnejo...
Pri 70 letih biti takšen, kapa dol. I stas i glas...Mamamia mamamia
jaz sem jo pa pred leeeeetiii videla v živo.je bila tako kuuuul,da je blo za dol past. anaeva
Tina Turner je itak legenda. Na spletni strani rtv so na mrtvo skritizirali njeno opravo - me samo zanima, kdo od njih se bo upal pri 70. - ih spraviti v srebrn kostum in v visoke pete, ter se takole zvijal po odru! Moycaa

Vendelina jr. je napisal/a:
Cilj, ki ga zasledujem za svoj 69. rojstni dan. Ko bom velika, bom....http://www.youtube.com/watch?v=DhvVlBZNUC8&featu jr.

Iz napisanega sklepam da tudi ti poješ. Obljubim pa ti, za tvoj 69-ti, pridem na koncert (pa ne nosit hlače kot Tina, ampak kiklco kot njena spremljevalka ), poznala me boš: jaz sem tisti ( morda bo videti mal starejši ) možakar v prvi vrsti, ki neopazno kuka pod kiklco. Ti pa ta čas začni pit pivo ( če hočeš imeti taka pluča kot Tina ).

ežoj
Hvala Vendelina jr., kako malo je potrebno, da ljudem polepšaš dan, kajne . Lepo in radi se imejmo ursa40

thx Vendy, tudi meni si polepšala dan. LP

Anja
kapo dol za takšen nastop in tebi kapo dol ežoj če boš upal vendelini pod kiklico kukat nektarina

Ežoj, dobro premisli, ta bejba bi znala bit kar huda

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti