Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Na Djerbi sem dala skozi vse izlete in jasno safari obvezno!!. Nimaš kaj razmišljat. Tu imaš nekaj fotk za skomine. http://www.moj-album.com/uredi/aki1/2080490/ Nisem šla le na otok flamingov ker sem imela občutek, da je to mišljeno bolj za otrokom dolgčas preganjat ( izvajali so neke animacije na gusarski ladji, flamingov v poletnem času pa tam itak ni bilo).So pa ljudje tudi iz tega izleta prišli navdušeni. Sprva si nisem nameravala ogledat krokodilje farme, ker niso avtohtoni, ampak uvoženi iz Madagaskarja, ampak vprašanje kdaj bi imela priložnost videti 400 krokodilov v živo in res je bilo vredno ogleda. Samo za to pa ne rabiš nikakršnega spremstva, midva sva šla na te krajše izlete kar s taksijem. Pa obvezno pojdi v času ko jih hranijo ( ti vse piše na informativni tabli v hotelu). Lep dopust te čaka, če si boš le dovolila uživati. Lepo se imej!![]()
| aki je napisal/a: |
Na Djerbi sem dala skozi vse izlete in jasno safari obvezno!!. Nimaš kaj razmišljat. Tu imaš nekaj fotk za skomine. http://www.moj-album.com/uredi/aki1/2080490/ Nisem šla le na otok flamingov ker sem imela občutek, da je to mišljeno bolj za otrokom dolgčas preganjat ( izvajali so neke animacije na gusarski ladji, flamingov v poletnem času pa tam itak ni bilo).So pa ljudje tudi iz tega izleta prišli navdušeni. Sprva si nisem nameravala ogledat krokodilje farme, ker niso avtohtoni, ampak uvoženi iz Madagaskarja, ampak vprašanje kdaj bi imela priložnost videti 400 krokodilov v živo in res je bilo vredno ogleda. Samo za to pa ne rabiš nikakršnega spremstva, midva sva šla na te krajše izlete kar s taksijem. Pa obvezno pojdi v času ko jih hranijo ( ti vse piše na informativni tabli v hotelu). Lep dopust te čaka, če si boš le dovolila uživati. Lepo se imej![srecen] Aki[pikapolonica] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Mehiške taco košarice