Zanima me, kako pripravljate riž, ko ga imate za prilogo. Jedla sem ga že na x načinov in verjetno ima vsaka gospodinja svoj recept (način), kako ga pripravlja.
šnorca
Zanima me, kako pripravljate riž, ko ga imate za prilogo. Jedla sem ga že na x načinov in verjetno ima vsaka gospodinja svoj recept (način), kako ga pripravlja.
šnorca
Moj ta mali bi se kopal v rižu, jaz nisem preveč navdušena, ga pojem le, če ni razkuhan tako da se da prešteti zrna. Najraje ga imamo z zelenjavo: čebula, korenček grah... na belo(kuhan v slanem kropu nato dobro oplaknjen in odcejen).
lp
Anamarija
Jaz pa riž popražim na vroči maščobi, da malo postekleni, nato ga zalijem z vodo, solim in dodam polovice sveže čebule v katero zapičim dva klinčka (nageljnove žbice). Ko je riž kuhan , čebulo vzamem ven in serviram. Riž je lepe bele barve in zelo okusen.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoča paradižnikova juha

Gratinirani fuži s sirom in pršutom