Prosim za pomoč.Kako pomagate dojenčku, kadar ima trebušne krče.Čaj od kumine,janeža mu ne pomaga kdove kaj.Kako vi pomagate svojemu dojenčku.hvala Mara
mara12
Prosim za pomoč.Kako pomagate dojenčku, kadar ima trebušne krče.Čaj od kumine,janeža mu ne pomaga kdove kaj.Kako vi pomagate svojemu dojenčku.hvala Mara
mara12
Mojemu je pomagalo, da je ležal na trebuščku na moji roki. Po kapljicah je vedno bruhal, baje pa pomagajo tiste iz Koroških lekarn, saj so jih kolegice pošiljale po celi Sloveniji. Pediatrinja nam je rekla, da bo treba kar potrpeti, da vedno mine tam okrog tretjega meseca.
SašaAli pa Winsalbe mazilo. Mi smo našega s tam namazali po trebuščku in se je vedno umiril in zaspal. Dobijo pa se prav tako v Avstriji. Ne muči sebe in otročka, pot pod noge in v Avstrijo, ali pa naj ti kdo prinese.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro