Hormonske tablete v menopavzi
No, jaz računam na to, da sem podedovala mamine gene. Ona pravi, da ne ve, kako zgleda mena, pa je že krepko, krepko, čez leta, ko naj bi jo imela. Kosti pa daleč daleč od osteoporoze, so na testu rekli, da že dolgo niso videli takih kosti pri nekom v njenih letih.
Genetika je resna veda, pravijo. Verjamem (in vem). ![]()
Jaz jemljem že drugo leto tabletke Activelle in sem čisto zadovoljna z njimi. Napisal mi jih je ginekolog, zavirajo pa še razvoj osteoporoze.
Brez njih sem bila čisto povožena, ker so mi odstranili vse, v še rodni dobi. Navali vročine so pri meni trajali 7-8 ur, prav tako pa so sledili tudi napadi mrzlice. sedaj se počutim dobro, spim lepo in mirno, malo pa sem še pomagala z alternativo in prehranskimi dodatki, kot je Memo caps, Q 10 in Alge Forte( 3 vrste alg je notri). Tabletke sem jemala prvo leto vsak dan, sedaj pa vsak drugi.
KyaraGlede na to, da moja mama ni imela mene, me zanima nekaj: ali je pri vročinskih valih povečana temparatura. In na koliko. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado