Birba f1 (bivša diva)

Alisa1980  

član od: 5.5.2011

sporočila: 1

5. maj 2011 11:15

Pozdrav, 

jaz imam tud Birbo doma in sem z njo zelo zadovoljna, že če samo primerjam da imam majhno stanovanje in če postavim sam aparat v en kot, zavzame v primerjavi z čistili, ki sem jih prej uporabljala, zelo malo prostora, s tem da niti ne štejem vseh ajmrjov, močotov, in ostale stvari. Res je cena visoka, samo če si v glavi poštimaš da ne kupuješ več čistil in menjaš z zneskom si v plusu, po obrokih odplačaš in imaš v 3 letih palčano, pa takrat nimaš več stroškov, če pa bi uporablajl čistial pa bi jih po treh letih še vedno kupoval. Jaz jo res priporočam vse, res nekateri si težko privoščijo, sm da pa se , Če katerga zanima, da bi želel videti oz. zvedet kaj več naj mi piše na mail, pa mu bom dala kontakt. Je pa res, da te vse naučijo, in tud poznej če imaš kak problem, ti pridejo in povedo, s servisom pa tud ni nobenga problema.

lp

Alisa1980

Doban  

član od: 24.8.2004

sporočila: 238

5. nov 2011 21:36

Pri nas doma še vedno uporabljamo Dyvo , predvsem za generalna čiščenja.

Vse deluje brezhibno, bi pa potrebovala nove male okrogle krtačke, ki odlično pomagajo pri odstranjevanju vodnega kamna.

Ali ima kdo kakršnokoli informacijo kako je danes s temi zadevami, ali je še karkoli možno dokupiti?

 

Simona

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti