Dekoracija stanovanja-barve sten

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

5. feb 2010 11:42

ajmar je napisal/a:

Jabolčno zelena  je Sving (nekaj podobnega), sicer pa je lepa tudi Colorjeva. Poznam. Mm bom poslikala enkrat podnevi, ko bo dobra svetloba, prav? Predvsem ognjišče s sliko jabolka.

 

amelie3
Rjavo sem imela namen dat okoli jedilnega kota. Ni velik kot in ni blizu kuhinje in otoka. jedilni kot je na drugi strani sobe. Vam pa priporočam barve Delux creative in jih imajo v Obiju. daš eno roko in je dovolj. So zelo dobro prekrivne. Jaz namreč belim pri naši hiši in te barve so res kvalitetne. Pred kratkim sem zvedla, da ti od iste firme tudi zmešajo kakeršen odtenek želiš. Imajo že tam velikooo odtenkov, lahko pa prineseš svoj vzorček, kjer ga računalnik skenira in ti točno tako zmešajo. Tako, da sem si končno zmešala mojo željeno zeleno barvo, rjava bo enaka kot mam v kopalnici. Za spalnico smo pa vzeli rdečo in vijola, seveda določen odtenek, je pa zelo intenzivna. Upam samo, da ne bo kdo moraliziral, da take barve bniso za dobro počutje, ker zame to ne drži Migren pa ne dobim zaradi barv, ampak zaradi sitnob, ha,ha,ha. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

greenoasis  

član od: 19.1.2010

sporočila: 3

20. dec 2010 14:45

Zanimiv članek na temo stene in barve notranjih sten. Ko izbiramo stenske barve za svoje stanovanje, je treba pomisliti na njihovo usklajenost. Določeni predmeti in oprema čudovitih barv, mora biti skladna z drugimi barvami v samem prostoru. http://montazne-hise-on.net/barve-sten.html greenoasis

TeaN  

član od: 19.12.2011

sporočila: 8

23. dec 2011 13:56

Sem najdla še en zanimiv članek na to temo pleskanje. Prebrskajte malo po tem blogu bote najdli veliko uporabnih informacij. Recimo za barve ... kako izbrat katere pašejo kam ipd.

 

lp

TeaN

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti