Virus

Naj vas naslov teme ne zavede, za spremembo nimam virusa prehlada in tudi računalnika nimam okuženega z virusom.

Rada pa bi kupila Virus jeans. Mogoče kdo ve, kje še prodajajo jeans hlače te znamke? Nikjer več jih ne dobim.

Hvala in lp,

pikica82

Kaj pa v Sportini tam ko prodajajo Tom Tailor znamko? Jaz sem v Celju si kupila jakno te znamke, tak so prodajajo Miss sixty pa Tom Tailor znamko. Jelenckova
BTC,hala A,štacuna Tally Weijl Peugeot ima
v velenju obstaja prav trgovina virus jeans... morda ti je malce predaleč, lahko pa tudi da ti je blizu... ne vem od kod si?:) prodajajo kavbojke znamke virus, pa tudi prodajalke so zelo prijazne in obvladajo svoje delo... mojega fanta nikoli ne spustijo iz trgovine preden ne kupi vsaj enih kavbojk:) ... lep dan hruškabanana
Ravno pred kratkim sem izvedela, da je trgovina Virus poleg Velenja še v Žalcu in Celju. Točnih lokacij v teh dveh krajih ne vem, lahko pa se pozanimam, če želiš. V Velenju je v centru Spar. LP, Stanka
Velenje mi ni predaleč, bom šla pogledat, hvala. stanka, včeraj sem bila v Celju, pa so mi rekli, da je edina trgovina, ki bi imela Virusove hlače zraven slaščičarne Zvezda. Sem bila tam, pa so jih dali iz prodaje. Me pa res zanima kje drugje bi jih lahko v Celju imeli. Če lahko, prosim, da se pozanimaš. Hvala vsem, pikica82

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti