Novost: filter na kulinarika.net forumu
Jernej, dobra ideja.
Meni bi bilo žal, če bi nekulinarične teme čisto ukinili. Nimam volje letati od foruma do foruma, v časopisih in na TV se podajajo novice bolj iz enega zornega kota, tukaj pa ljudje povejo, kako jih sprejemajo oz. kako so jih prizadele. Zase lahko rečem, da me take debate, četudi kdaj ostre, bogatijo. Marsikdaj uvidim, da lastno mnenje ni vedno tudi mnenje večine , da to, kar sami smatramo za pravilno lahko nekoga tudi konkretno prizadene. Uvidiš, kako različni ljudje različno gledajo na svet in jih zato lahko po eni strani bolje razumeš, po drugi se pa že vnaprej psihično pripraviš na negativno reakcijo okolja. In ne nazadnje, občudujem sposobnost nekaterih tukaj, kako znajo še tako zahomotano pisarijo preobrniti v lahkotno branje
.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem

Tortelini z bučkami in slanino