17. jan 2008 9:50
| jernej je napisal/a: |
| Naj bom malo nesramen ker je še zgodaj |
17. jan 2008 9:50
| jernej je napisal/a: |
| Naj bom malo nesramen ker je še zgodaj |
17. jan 2008 12:03
Jernej, če dam filter, potem pa kliknem, da bi mi pokazalo novosti od zadnjega obiska, se mi zdi, da mi pokaže vse
17. jan 2008 12:08
Jaz podpiram to idejo o filtru. Vendar sama za sebe vem da ga ne bom nikoli uporabila.Ker če mi že naslov ni zanimiv nit ne kliknem na tisti naslov foruma. naj
17. jan 2008 12:14
Enako kot je naj napisala,filtra ne bom uporabljala ker drugače verjetno še ne bi vedela za novice z davčne-da je treba tisti formular kupiti,za olajšave.Kar me zanima bom prebrala drugega pa ne.LP. golubić
17. jan 2008 12:15
| Cila je napisal/a: |
| Jernej, če dam filter, potem pa kliknem, da bi mi pokazalo novosti od zadnjega obiska, se mi zdi, da mi pokaže vse |
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. jan 2008 12:43
| karnak je napisal/a: |
| Tudi meni je fino, da ste se to domioslili, Vsa čast vam. Pa je volk sit in koza cela, seveda, če jo ne bodo spet lisice nepadle |
17. jan 2008 13:07
Filter deluje tudi na strani novosti od zadnjega obiska, ki deluje le pluskom.
17. jan 2008 13:07
NIso me motile nekulinarične teme, kot sem že 1x napisala, če se mi je dalo, sem šla gledat tudi forum ostalo, če ne, pa ne. Sem pa fileter takoj vključila, ker tako dobim v gl. kulinariko, zaradi česar sem tu. Hvala, jernej! Veri
17. jan 2008 13:19
No Veri saj le klik in imaš spet nazaj vse teme. Marsikdo pa hodi le zaradi kulinarike in sorodnih tem pa je prav da se mu postrežejo le tovrstne teme (z izjemo naših sporočil, te pa ne filtriramo), hehe.
17. jan 2008 13:55
Ja, saj pravim, da sem super zadovoljna s filtrom! nisem hotela prej težit,ampak sem si pa to želala in če kaj takega naredite, seveda takoj uporabim! Sporočila uredništva pa itak niso nikoli bila problem;) VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Jajčevci z rižkom