Sladki rogljiči
Darila zavijam sama, le če mi izjemoma aranžiranje ne gre od rok (zgodi se redko, se pa zgodi) dam samo v vrečko. Zakaj tako, obdarovancu tudi povem. Ker med prijatelji ni zamere se tudi to prenese.
Glede daril ...
V službi mojega sina je ena in ista
6 let krožila po firmi za obdarovanje rojstnih dnevov. Lan se je pojavila nova.
Reveža so skoraj slekli do nagega, da je povedal priznal kje je končala. V omaki. Vsebina - namreč.
| rimljanka je napisal/a: |
| anaeva, po moje bi bilo pa super, če bi SE znašli. Želja za srečo ni nikoli preveč, kruh se pa tudi poje. Ampak, kolikor vem, si ti s primorskega konca, jaz pa povsem od drugod. Sicer pa - nikoli ne reci nikoli, kajne? [rumenimak] rimljanka |
Ko sem bila mlajša so vsa darila romala v vrečko in le kakšna posebna na zavijanje v cvetličarno. Danes pa VSA darila zavijem sama - večino že kar v službi, kjer tudi kupim darilo, ostalo pa tudi doma. Seveda dam darilo tudi v vrečko - teh mam doma še preveč, pa če že dajem naprej vrečko katero sem jaz dobila, si vedno zapomnim od koga sem kaj dobila, da ne vračam iste vrečke. Velikokrat pa so moja darila tudi prevelika tako da sploh ne grejo v vrečko :)
Tukaj klikneš in si ogledaš moje slikice
lp
PitončicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Hoppy brioš